Deborah Bergholtz

Prijs/kwaliteit is echt een topper! Wij zijn zeer tevreden!

Uw ervaring

Bestellen is heel eenvoudig en een mooi assortiment. Levering en verpakking is proffesioneel.

Van Limburg

Bezorgt volgens afspraak
Duidelijke beschrijving
Werk prima

Bezorgt volgens afspraak
Duidelijke beschrijving
Werk prima

Anja

Ik ben er tevreden over de levering van de jaloezieën. Snelle levering, betaling achteraf. Goede kwaliteit!

Uw ervaring

Er werd snel gereageerd op de e-mails. Informatie was duidelijk. Je ontvangt eerst een offerte die je met een klik kan omzetten in een order.

De Saedeleer

Zeer tevreden over het product en levering

Alles in orde

Heijningen

Snelle levering en goede kwaliteit

Top service!

Thea

Levering zoals gevraagd heb de maten doorgegeven en deze zijn zoals opgegeven wn uitegevoerd. Levering vond plaats op de datum zoals aangegeven bij de bestelling.

prima geen opmerkingen,

Cafe de Blokhut

Van den Broek

Uw ervaring

Nette en vlotte levering! Erg goede producten !

Renee

Renee

Uw ervaring

Eindresultaat mag er zijn. Leveringstijd naar verwachting maar spannende weken doorstaan omdat de bevestiging pas met het opsturen van het product (na productie) binnenkomt. Hier is een... Eindresultaat mag er zijn. Leveringstijd naar verwachting maar spannende weken doorstaan omdat de bevestiging pas met het opsturen van het product (na productie) binnenkomt. Hier is een orderbevestiging na betaling wel zo fijn.

Mark

Mark

Uw ervaring

Rolgordijn besteld via internet, zelf de maten opgenomen. Gordijn kwam keurig op tijd. Werden heel netjes op de hoogte gehouden. Monteren ging goed, duidelijke uitleg en resultaat zijn we zeer blij... Rolgordijn besteld via internet, zelf de maten opgenomen. Gordijn kwam keurig op tijd. Werden heel netjes op de hoogte gehouden. Monteren ging goed, duidelijke uitleg en resultaat zijn we zeer blij mee. Het rolgordijn heeft een chique uitstraling.

Mariola Alders

Korte lijntjes, mooi produkt

Uw ervaring

Ondankt de coronatijd, snelle reactie op mijn mail. Fijn telefonisch contact. Mooi produkt.