A den Hollander

A den hollander

Uw ervaring

Makkelijk om te bestellen, prima kwaliteit, het enige wat tegenviel was dat ze de beugels waren vergeten ,na een belletje wilde ze de beugels opsturen, maar kon ze ook ophalen, prima geregeld zo.

Henk Dubbink

Prettig geregeld!

Uw ervaring

Zeer goede prijs/ kwaliteitverhouding!

Bert

Prima producten, mooi afgewerkt en snelle levering zelfs in deze tijd!

Uw ervaring

Snelle levering, goede verpakking.

Milou Van Agtmaal

Fijn bedrijf. Doen wat ze zeggen. Goede klantenservice

Uw ervaring

Wat een prachtige jaloezie. Mooi op maat. Zeer eenvoudig op te hangen.

Frank Kapteyn

Mooie kwaliteit houten jalousie.

Uw ervaring

Alles netjes en vakkundig verpakt.

Paul

Rolgordijnen voor op zolder

Uw ervaring

Degelijk materiaal, fijne configuratie mogelijkheden op de website. Al met al een zeer goede shopping experience. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Jansen

De opgegeven maten kloppen precies...datum van leveren ook prima in orde...nu 2x een order thuis bezorgd gekregen helemaal netjes thuis bezorgd.

Uw ervaring

De opmaat gemaakte allumium jaloezien waren precies als de op gegeven maten..en het tijdsbestek van afleveren ook.u
Een dikke prima dus...

Ton

Ton

Uw ervaring

Nette aflevering, Prachtige jaloezieën, zit er mooi strak in. Levering en kwaliteit TOP

Joe Benelli Home & Living

Houten jaloezieën

Uw ervaring

Onze jaloezieën zijn binnen de aangegeven tijd geleverd. Wij zijn er enorm blij mee en ze zijn ongelooflijk mooi om te zien. Het is een heel luxueuze raamdecoratie. Van het grote raam miste een van... Onze jaloezieën zijn binnen de aangegeven tijd geleverd. Wij zijn er enorm blij mee en ze zijn ongelooflijk mooi om te zien. Het is een heel luxueuze raamdecoratie. Van het grote raam miste een van de magneetjes voor de afdekkap. Dit is door Joe Benelli Home & Living snel opgelost en opgestuurd. Snel en heel klantvriendelijk. Zodra onze gordijnen er zijn zal het geheel af zijn.

Aanrader!!

Fredrix

Snelle levering van kwaliteit Jaloeziën

Uw ervaring

Goede prijs voor kwaliteit. Ook heel makkelijk te monteren.