Dekkers elzen

Am dekkers elzen

Uw ervaring

Super snelle levering, en zeer te spreken over de kwaliteit

Korrekte levering en goede kwaliteit

goed

Natasja

Mooie producten

Uw ervaring

Wij zijn super blij met onze jaloezieen

Voor de tweede keer horizontale lamellen besteld bij Joe Benelli ,
Snel geleverd en het product is precies wat ik ervan verwachtte helemaal perfect ! Duidelijke website en makkelijk bestellen .

Helemaal goed !

Goed en betaalbaar

Uw ervaring

Heel prettig dat je van tevoren kleurenstalen kunt opvragen. Het bestelproces is eenvoudig en de bestelling werd volgens afspraak geleverd. Prima lamellen voor een redelijke prijs.

Mooi afgewerkt product geleverd

Uw ervaring

Snelle levering en goed/stevig verpakt waardoor product in goede staat is binnengekomen

De luxaflex zat goed verpakt en is binnen de afgesproken tijd geleverd. De montage was simpel. De maten klopte. Resultaat is naar wens.

Hermien

Zeer tevreden over onze jaloezieën

Uw ervaring

de levering goed op tijd. En goed verpakt
Afmeting prima.
Mooie zwarte jaloezien en de zijkanten ook zo als besteld
Zeer tevreden.

Jacques

Blij dat ik besteld heb bij www.mijnraamdecoratie.nl toch altijd wel riskant idee om online te bestellen van raamdecoratie. Echter verliep dit uitstekend via het bedrijf Joe Benelli van tevoren... Blij dat ik besteld heb bij www.mijnraamdecoratie.nl toch altijd wel riskant idee om online te bestellen van raamdecoratie. Echter verliep dit uitstekend via het bedrijf Joe Benelli van tevoren telefonisch wat vragen gesteld hierna bestelling geplaatst en alles is perfect op maat en heel mooi wij zijn blij :-)

Coby

Gewoon super. Goede kwaliteit 👍👍