Jalouzie voldoet prima. De rem is een beetje losjes maar de jaloezie hangt standaard bij ons naar beneden en we gebruiken alleen het draaimechanisme van de lamellen.

Uw ervaring

Eenvoudig bestellen. Niet duur. Levertijd ca. 4 weken. Het zou wel goed zijn als je daarover tussentijds een keer geinformeerd wordt.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review en feedback, dit zullen wij zeker meenemen. Uiteraard moet de rem wel goed werken, zou u hier over twijfelen kan u hier altijd contact met ons over op... Hartelijk dank voor uw positieve review en feedback, dit zullen wij zeker meenemen. Uiteraard moet de rem wel goed werken, zou u hier over twijfelen kan u hier altijd contact met ons over op nemen!
Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Frans Nijman

Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Doen wat ze beloven.

Saskia

Zijn erg blij met onze jaloezieën. Staan mooi. Goede kwaliteit.

Uw ervaring

Door transport was 1 jaloezie geknikt aangekomen. Goed opgelost door Joe Benelli en een nieuwe toegestuurd gekregen. Prima service.

Alles wat ik nog nodig heb voor mijn Raamdecoratie bestel ik bij jullie
Super blij met mijn luxaflex

Uw ervaring

Super mooi afgewerkt en het wordt geleverd op het tijdstip wat jou uitkomt 👍

Ronald Stoffers

Goed product, optijd geleverd, en fijne service.

Uw ervaring

Product komt overeen met de informatie die hierover stond op de website. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Een nadeel: Verpakking was kapot, hierdoor ook de folie van de...

Een nadeel: Verpakking was kapot, hierdoor ook de folie van de binnenzijde, gelukkig geen schade aan het product.

Goede ervaring met dit bedrijf.
Snelle levering en de juiste maat geleverd

marisanelis@me.com

Vandaag zijn mijn houten luxaflex opgehangen .
Ingemeten door Harry en opgehangen .
Ben er heel blij mee.
Verschillende bedrijven vonden mijn ramen te moeilijk !
Maar...
Vandaag zijn mijn houten luxaflex opgehangen .
Ingemeten door Harry en opgehangen .
Ben er heel blij mee.
Verschillende bedrijven vonden mijn ramen te moeilijk !
Maar het team van Joe Benelli heeft het heel mooi geregeld top !

Bart

Goede levering conform afspraak

afspraken nagekomen

PappyVinny

Besteld zonder problemen, bezorgd zonder problemen, opgehangen zonder problemen.
Kortom gewoon GOED !

Jiri

Wederom een perfecte ervaring gehad, juiste kwaliteit jaloezieën die precies op de juiste maten worden geleverd. Ons huis hangt inmiddels bijna helemaal vol met de jaloezieën van Joe Benelli!

Top, juiste service