Wederom super tevreden!
Uw ervaring
Fantastische kwaliteit/prijs verhouding, vlotte levertijd en goede service. Voor de tweede keer besteld en aanbevolen aan diverse mensen.
Ik heb nu al 2x houten luxaflex besteld en beide keren erg tevreden met alles van bestellen tot het ophangen. Perfect!
Snelle levering. Goed ophang systeem.
Hartelijk dank voor uw positieve review Anita, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst
Ze doen wat belooft word en dat is wat ik zoek in een firma.
Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Hartelijk dank voor uw positieve review Jenny, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden. Product werd op de afgesproken dag en tijd geleverd. Product ziet er mooi uit.
Prima zonwering afgeleverd die perfect op maat is.
Beste Robert,
Helaas kan ik hier geen melding van vinden bij uw order. Wanneer een product niet naar behoren is geleverd ontvangen wij hier graag per mail een foto van samen met het ordernummer,...
keurig binnen 10 werkdagen geleverd
Hartelijk dank voor uw positieve review Klaas, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!