Boone

Heel erg blij met onze nieuwe houten jalouzien!
Abici kleur antraciet.

Uw ervaring

Telefonisch goed geadviseerd. Blij met de keuze!
Prijs is goedkoper dan een aanbieding bij bv kwantum.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Nette producten, mooi op maat en snel geleverd

Kwaliteit

Goed bedrijf zeer duidelijk en netjes goede prijs en kwaliteit prima

Uw ervaring

Zeer goed makelijk en vooral nette prijzen in combinatie met kwaliteit

Zeer tevreden met het product. Precies op maat en gemakkelijk te bevestigen. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Aan alle kanten goed geholpen. Zowel in de winkel als de monteur. Ook aan de telefoon gelijk iemand die je kon helpen.

Uw ervaring

Door iedereen goed geholpen. Service was/is prima. Wij zijn blij met de plissé gordijnen. Ze hangen sinds gisteren dus hoe het over een poosje is kunnen we nog niet zeggen.

Prima bedrijf!
Goede afspraken en goed bereikbaar

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van de raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Goede uitleg over het te leveren product. Verder zijn de mensen erg vriendelijk en neemt men de tijd voor je.

Uw ervaring

Goed product voor een mooie prijs.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve feedback!
Wij wensen u veel plezier met de producten.

Kwalitatief mooi duo rolgordijn. Het duo rolgordijn is uiteindelijk netjes afgeleverd.

P van der Heiden

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezoek aan de showroom heeft de keuze van kleur en stof een stuk eenvoudiger gemaakt,

Uw ervaring

snel geleverd en keurig verpakt. Eenvoudige montage.

Eveline

Mooi bedrijf met ruime keuze. Vriendelijk personeel die je graag helpt bij het maken van je keuze. We zijn erg blij met de houten jaloezie en net de rolgordijnen.

Uw ervaring

Mocht ik ooit nog eens iets nodig hebben is de kans vrij groot dat ik weer bij dit bedrijf bestel