Voor vragen telefonisch goed bereikbaar
Uw ervaring
Advies laat ze door het bedrijf opmeten.
Passen dan perfect.
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Advies laat ze door het bedrijf opmeten.
Passen dan perfect.
Weten wat ze verkopen.
Hartelijk dank voor uw positieve review Sarah, nog veel plezier van uw rolgordijnen gewenst!
Goede prijs kwaliteit van dit product.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Opvallend was de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de de vlotte leertijd.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Ga vooral zo door
Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
De hele jonge medewerkers zijn vriendelijk in de showroom, de luxaflex is mooi, maar dan heb je ook alles gezegd. Dus nee opvallend sterke punten heb ik niet ervaren.
Niks bijzonders, gewoon goed. Bij de levering van de duettes mag er eventueel een uitgebreidere beschijving bij over de werking van de duettes. Met name de klipjes om de draden aan op te hangen...
Hartelijk dank voor uw feedback FrankK, wij nemen dit zeker mee. We hebben de handleiding op onze website staan en momenteel zijn wij bezig met video's en nog duidelijkere handleidingen die...
Goed!
De monsters van de jalouziën hebben we binnen 2 dagen ontvangen, netjes verpakt en met een kaart waarop duidelijk de meetinstructies op vermeld stonden. Deze kaart heeft tevens een...
Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Dit stellen wij zeer op prijs. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living.
Zeer behulpzaam personeel, duidelijkheid wat betreft factuur, aflevering.