Voor vragen telefonisch goed bereikbaar

Uw ervaring

Advies laat ze door het bedrijf opmeten.
Passen dan perfect.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Sarah

Voor mijn kiezen van mijn rolgordijn heb ik deskundig advies gekregen.

Weten wat ze verkopen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Sarah, nog veel plezier van uw rolgordijnen gewenst!

HEET VIJVERBERG

Heel tevreden met mn jalouzien.paste precies.mooi gemaakt.mooie prijs.

Uw ervaring

Goede prijs kwaliteit van dit product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Goede prijs, voor een goed product. Volgende keer zal ik er zeker nog een keer bestellen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

De afhandeling van de bestelling verliep vlot, ondanks de feestdagen. Zeer tevreden, de geleverde producten voldeden aan de verwachtingen.

Uw ervaring

Opvallend was de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de de vlotte leertijd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Nicky van horck

Super producten en goede kwaliteit en prijs.

Ga vooral zo door

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Diana de Mooij

(Bewerkt)

Bamboe jaloezie besteld voor een draaikiepraam, dat het voor een draaikiepraam is, is niet aan te geven op de site, dus daar moet je apart voor bellen of mailen. Niet handig!
Klemmen voor het...
Klemmen voor het draaikiepraam worden apart bezorgd, ook niet handig, want het is niet gecommuniceerd dat dat gebeurd, dus lijkt het alsof de helft van je bestelling is zoekgeraakt. De volgende dag wordt de jaloezie bezorgd met een ophanginstructie die niet bestemd is voor een draaikiepraam, niet handig dus! Na een chat wordt aangegeven dat dit op site staat. Eindelijk zo ver om de jaloezie te gaan ophangen, blijken er geen schroefjes bij te zitten om de beugels aan de draaikiepraamklemmen te bevestigen. Zijn specifieke schroefjes, dus die kan je ook niet overal zo maar kopen. Ook niet handig! Bovenstaande is opgelost, ik ben gebeld en kreeg de aanbieding dat de luxaflex op kosten van mijnaamdecoratie opgehangen zou worden door een monteur, hier geen gebruik van gemaakt, maar de schroefjes worden nagestuurd. Zij gaan leren van bovenstaande hebben ze aangegeven.

Uw ervaring

De hele jonge medewerkers zijn vriendelijk in de showroom, de luxaflex is mooi, maar dan heb je ook alles gezegd. Dus nee opvallend sterke punten heb ik niet ervaren.

FrankK

Uw ervaring

Niks bijzonders, gewoon goed. Bij de levering van de duettes mag er eventueel een uitgebreidere beschijving bij over de werking van de duettes. Met name de klipjes om de draden aan op te hangen... Niks bijzonders, gewoon goed. Bij de levering van de duettes mag er eventueel een uitgebreidere beschijving bij over de werking van de duettes. Met name de klipjes om de draden aan op te hangen waren mij niet helemaal duidelijk hoe de werking hiervan bedoeld is.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback FrankK, wij nemen dit zeker mee. We hebben de handleiding op onze website staan en momenteel zijn wij bezig met video's en nog duidelijkere handleidingen die... Hartelijk dank voor uw feedback FrankK, wij nemen dit zeker mee. We hebben de handleiding op onze website staan en momenteel zijn wij bezig met video's en nog duidelijkere handleidingen die toegevoegd zullen worden bij het product.
Wij hopen dat het product verder naar wens is en wensen u veel plezier van uw raamdecoratie toe.

M. van Meggelen

De monsters van de jalouziën hebben we binnen 2 dagen ontvangen, netjes verpakt en met een kaart waarop duidelijk de meetinstructies op vermeld stonden. Deze kaart heeft tevens een ruimte om de... De monsters van de jalouziën hebben we binnen 2 dagen ontvangen, netjes verpakt en met een kaart waarop duidelijk de meetinstructies op vermeld stonden. Deze kaart heeft tevens een ruimte om de afmeting van de jalouzien te vermelden; Handig! Bestellen gaat eenvoudig en ongecompliceed, net zo als het afleveren en de montage-instructies!
We zijn er heel blij mee en gaan er zeker nog meerdere bestellen.

Goed!
Goed!
We zijn er heel blij mee en gaan er zeker nog meerdere bestellen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Dit stellen wij zeer op prijs. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living.

Een zeer duidelijke site waar men zelf de maten, kleur e.d. in kan voeren, bij aflevering alles perfect op maat,
goed verpakt. Zeer tevreden.

Uw ervaring

Zeer behulpzaam personeel, duidelijkheid wat betreft factuur, aflevering.