Ik ben ontzettend goed en leuk geholpen.
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review Marianne, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen een positieve review te schrijven! Leuk om te horen dat u de kwaliteit van onze horren waardeert.
Met vriendelijke groet, Joe Benelli home & living.
Bedankt voor uw positieve review! Heel veel plezier gewenst van uw raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living.
Makkelijk en duidelijk te bestellen.
Goede prijs /kwaliteit
Duidelijke informatie over levering
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, het team van Joe Benelli home & living.
Prijs-kwaliteit verhouding erg goed.
Duidelijke meetinstructies
Makkelijk te bestellen.
Op tijd geleverd
Een goede ervaring, snel geleverd. Ook voor de woonkamer willen we bestellen.
Bedankt voor uw positieve review! Leuk dat u opnieuw wil bestellen. Wij zien uw bestelling tegemoet! Met vriendelijke groet, het team van Joe Benelli home & living.
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en u een review heeft willen schrijven.
heel veel plezier met uw raamdecoratie
Snelle. Goede levering
heel veel plezier met uw raamdecoratie
Goede vriendelijke voorlichting
Goed om te horen dat alles duidelijk was en u tevreden bent!
Bedankt voor uw review en veel plezier met uw raamdecoratie.
Ze sturen keurig de staaltjes vooraf, het wordt goed verpakt geleverd
Dankuwel voor uw reactie! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli