Bianca

Mijnraamdecoratie, prima webwinkel. Duidelijk wat maatvoering betreft. Van te voren keurig en snel de stalen ontvangen (gratis), goede keus kunnen maken. Het product voldoet aan de eisen. Mijnraamdecoratie, prima webwinkel. Duidelijk wat maatvoering betreft. Van te voren keurig en snel de stalen ontvangen (gratis), goede keus kunnen maken. Het product voldoet aan de eisen.

snelle service/levering

heidi wezel

Fijne webshop heel duidelijk. mooie producten en snelle levering.
even mail contact geweest, prima contact

Uw ervaring

geen nadelige punten, zeer tevreden

Goede levering

Uw ervaring

Duidelijke omschrijving op de website, makkelijk bestellen en blij met de snelle levering. Het hangt goed!

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Keurig op maat en prima verpakt afgeleverd

Het geheel op de juiste tijd ontvangen. Keurig 👌

Van mourik

Onlangs heb ik 2x een raam hor besteld beide keren was de kwaliteit , levering, klantvriendelijkheid prima....prijs is ook na kwaliteit al met al een aanbevelen om bij dit bedrijf te bestellen

Goede kwaliteit
Prima verzonden

Fenna

Ik heb 2 stuks jaloezieën van 50mm besteld. Deze zagen er prachtig uit en werden keurig op tijd geleverd. We zijn er erg blij mee en ze doen qua kwaliteit niet onder met de jaloezieën die we al... Ik heb 2 stuks jaloezieën van 50mm besteld. Deze zagen er prachtig uit en werden keurig op tijd geleverd. We zijn er erg blij mee en ze doen qua kwaliteit niet onder met de jaloezieën die we al hadden hangen en via een woonwinkel hebben besteld.

willem-wolvenne@hetnet.nl

Tevreden met het product (houten luxaflex) iets dat met mijn criteria niet meer bij gewone winkels te koop is. De levering was
snel aangezien het naar mijn wensen gemaakt moest worden....
snel aangezien het naar mijn wensen gemaakt moest worden. Daarom is de prijs ook redelijk te noemen.

Uw ervaring

De kwaliteit is goed en de afhandeling was prima ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd zou worden.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw reactie. Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! Met vriendelijke groet, Joe Benelli home & living.

Jk Almere

Ik heb 2 aluminium jaloezieën gekocht bij mij Mijnraam decoratie.
De gevraagde monsters waren er met 2 dagen en ook de jaloezieën waren precies optijd.
Alles dik in orde, ook de prijs...
Ik heb 2 aluminium jaloezieën gekocht bij mij Mijnraam decoratie.
Alles dik in orde, ook de prijs vergeleken bij andere aanbieders. Aanbevolen.

levering volgens afspraak.
makkelijke website om te bestellen

S. Kok

Prima en snelle service. Erg blij met het eindresultaat. De vouwgordijnen zijn helemaal naar onze zin.

Uw ervaring

Wij hebben gebruik gemaakt van de inmeet en ophang service. De monteur ging niet eerder naar huis voordat alles netjes recht was opgehangen. Dit was in ons geval best lastig daar het een oud huis is... Wij hebben gebruik gemaakt van de inmeet en ophang service. De monteur ging niet eerder naar huis voordat alles netjes recht was opgehangen. Dit was in ons geval best lastig daar het een oud huis is en niets recht! Extra complimenten voor de vriendelijke monteur.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review S.Kok, wij zullen dit ook zeker doorgeven aan de monteur! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Lucie Tenhave

De hor ziet er prima uit.
Eenvoudig te monteren.
Het duurde alleen wat lang voor hij werd geleverd

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve review Lucie, excuses dat de levertijd wat langer duurde met de hor. Wij wensen u nog veel plezier van uw hor!