A Heide

De luxaflex zijn mooi, al vind ik het storend dat de ene een ander koord heeft dan de andere. Terwijl ik hetzelfde bestel. Niet netjes. En ik vind de levertijd misleidend.

Beste A. Heide,
Beste A. Heide,
Wij hebben geprobeerd contact op te nemen en ook een mail gestuurd, het is niet de bedoeling dat de koorden niet hetzelfde zijn wanneer u hetzelfde product heeft besteld. Wij horen graag van u zodat wij dit kunnen oplossen.
De levertijd is gemiddeld 5 -15 werkdagen. Dit ligt ruim van elkaar af, omdat het product en de drukte bepalend zijn voor de levertijd. Onze excuses wanneer u dit als misleidend heeft ervaren.
Team Joe Benelli.

Top bedrijf nette en snelle levering

Uw ervaring

Hele goede ervaring ik had mijn jalouzieen binnen 5 dagen in huis er werd netjes op de hoogte gehouden via de mail

Burt Harmens

Super en snelle service!

Goede kwaliteit!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Burt, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Dineke

Heel erg tevreden

Uw ervaring

Snelle levering, goed maatwerk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve review Dineke! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Herman Soetermeer

Als je goed meet een prima service. De website is duidelijk en de levering snel. De geleverde houten luxaflex zijn heel mooi. Jammer dat de bezorger een levering achter de vuilnisbakken heeft achter... Als je goed meet een prima service. De website is duidelijk en de levering snel. De geleverde houten luxaflex zijn heel mooi. Jammer dat de bezorger een levering achter de vuilnisbakken heeft achter gelaten toen hij ons niet thuis trof.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Herman! Onze excuses dat de bezorging niet naar behoren is gegaan, dit nemen wij ook zeker op met de transportdienst, zij horen dit uiteraard niet zonder... Hartelijk dank voor uw positieve review Herman! Onze excuses dat de bezorging niet naar behoren is gegaan, dit nemen wij ook zeker op met de transportdienst, zij horen dit uiteraard niet zonder toestemming ergens neer te leggen. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

antoinette

Goede snelle service. Fijn om eerst kleine monster stukjes te krijgen zodat ik wist welke kleur ik echt kreeg. De handleiding op de site maakt dat het makkelijk was de jaloezie goed op te hangen

Uw ervaring

snelle reactie met kleur stukjes en geen weken wacht tijd

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Antoinette, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Jenny

Na eerst stalen voor de juiste kleur te hebben aangevraagd, die er overigens ook heel snel waren, Een houten jaloezie besteld.
dat was er al na één week. Het paste perfect. goede handleiding...
dat was er al na één week. Het paste perfect. goede handleiding erbij en het ziet er prachtig mooi uit. Wij zijn er blij mee.

Uw ervaring

Snelle levering en goede afwerking van het product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Jenny, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Wij hebben witte, houten jaloezieën op maat laken maken door Mijnraamdecoratie/Joe Benelli Home & Living b.v. en daar zijn wij erg tevreden over! De kwaliteit van het materiaal is goed en er was een... Wij hebben witte, houten jaloezieën op maat laken maken door Mijnraamdecoratie/Joe Benelli Home & Living b.v. en daar zijn wij erg tevreden over! De kwaliteit van het materiaal is goed en er was een super goede service. Na het plaatsen van de bestelling, bleek een verkeerde maat doorgegeven en dit konden wij goed in overleg nog wijzigen. De jaloezieën staan erg mooi in onze erker en is een aanwinst.

Uw ervaring

Een hele goede service en snelle en nette levering. De jaloezieën zelf bleken na levering erg mooi en precies zoals we voor ogen hadden. We zijn erg tevreden.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

Prima levering.

Uw ervaring

Voorbeeld stukjes van lamellen gestuurd zo dat je goed je keuze kan maken.

Isabella

Gebruiksvriendelijke website, waarbij je in een aantal stappen gemakkelijk je raamdexoratie kunt samenstellen. Eventueel contact opnemen kan ook zonder moeite.

Uw ervaring

Klantvriendelijke website en goede service