Inmiddels al 5 raamdecoraties besteld bij mijnraamdecoratie.nl. Super fijn dat je vooraf gratis staaltjes kunt bestellen. Dit hebben wij dan ook bij elke bestelling gedaan en worden snel bezorgd.... Inmiddels al 5 raamdecoraties besteld bij mijnraamdecoratie.nl. Super fijn dat je vooraf gratis staaltjes kunt bestellen. Dit hebben wij dan ook bij elke bestelling gedaan en worden snel bezorgd. Daarna via de 'bestelstraat' elke bestelling handig zelf samenstellen. Ook dit werkt heel gemakkelijk. Snel bezorgd en super goede service!

Uw ervaring

De gratis staaltjes die vooraf te bestellen zijn worden snel bezorgd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wat leuk om te horen! Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

kees

Goede website, zeer duidelijk.
Materiaal van deugdelijke kwaliteit.
En snelle levering.

Goede website.
Een maal telefonisch contact gehad en zeer goed geholpen.

MOOI GOED EN DEGELIJK

KOMEN AFSPRAKEN NA/ VOORDELIG

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, het team van Joe Benelli home & living.

Kimberly

Prima service, fijne showroom

Prima product!

Mechtelt Luykx

Ik had via de website een houten jaloezie besteld en de maten verkeerd ingevuld. Een nieuwe moeten bestellen en ook al was het mijn eigen fout, toch korting gekregen👍🏽

Luisteren en denken mee

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Mechtelt Luykx! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

J donker

Goede service helemáál geweldig

Uw ervaring

Ja zeer zeker het email verkeer al leeg en snel antwoord

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review J Donker! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Goed en vriendelijk behandeld door verkoopster en goed geinformeerd, ook de levering was perfect uitgevoerd, zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd, ophangen was geen probleem erg duidelijk. kortum... Goed en vriendelijk behandeld door verkoopster en goed geinformeerd, ook de levering was perfect uitgevoerd, zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd, ophangen was geen probleem erg duidelijk. kortum super met duimpje omhoog.

Uw ervaring

ja zoals goede en duidelijke informatie van verkoopster, zeer goed verpakt en bezorgd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Zeer tevreden over het geleverde product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Vriendelijke mensen en goede voorlichting.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Dank voor uw review, wij horen graag hoe wij u volledig tevreden kunnen stellen. Uit uw bericht kunnen wij niet halen wat er niet naar wens is gegaan.
Alvast dank voor uw reactie!