Geweldige service, de eerste houten luxaflex die we besteld hadden en na 10 dagen bezorgd kregen was beschadigd en na even contact op nemen met jullie was er na 8 dagen al een andere bezorgd die... Geweldige service, de eerste houten luxaflex die we besteld hadden en na 10 dagen bezorgd kregen was beschadigd en na even contact op nemen met jullie was er na 8 dagen al een andere bezorgd die helemaal goed was en nu mooi in de woonkamer hangt waar we erg blij mee zijn .

Uw ervaring

Goede uitleg en heel fijn geholpen ,echt een aanrader

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Angelique

Duidelijke site. Goede service. Snelle reactie op vragen. Snelle levering. Eenvoudig te monteren. Prachtige kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Angelique, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Goed en corekt geholpen

Uw ervaring

Maat voering goed verpaking kwetsbaar
Doos moet goed opgevuld worden

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

hartelijk dank voor uw feedback dit zullen wij zeker meenemen. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Joop de Visser

Alles hangt naar volle tevredenheid super bedankt! Ook Harrie de monteur bedankt.

Uw ervaring

Snel geleverd en ze konden zelfs in de avond ophangen. Fijn geholpen dus een dikke 10

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Joop! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Gewoon zo als het hoort.
Bestellen was redelijk eenvoudig en geleverd zoals beloofd dus geen aanmerkingen.

Uw ervaring

Ze doen wat ze beloven en dat is tegenwoordig al heel wat.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Michael

10 dagen geleden mijn jaloezieen besteld en ze hangen nu al! Super service!!

Snelle serive šŸ’ŖšŸ»

de neef pierre

Perfect geleverd zeer goed verpakt en alles klopte geen minpunten

Uw ervaring

ja de juiste levering en je kon de levering volgen

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Goede kwaliteit en lage prijzen. Snelle levering

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Goede service, jaloezieƫn zien er heel strak uit!

Uw ervaring

Goed team met gezellige mensen, leuke sfeer toen ik in de showroom was, en vooral goed geholpen door Julian!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, ik zal het doorgeven aan Julian. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Van der linde

Snelle en goede service, topkwaliteit rolgordijn.