Reggie Jansen

Houten luxaflex besteld. Keurig ingepakt geleverd ruim binnen de afgesproken tijd. Heel fijn.

Uw ervaring

Snelle service, gemakkelijk te bestellen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review en nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Ik ben erg tevreden. Mooie lamellen.

Uw ervaring

Alles is zeer goed verlopen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk bedankt voor uw review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Super mooi!!! Helemaal blij ?

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk bedankt voor uw review! Veel plezier nog van uw raamdecoratie toegewenst.

Breda

We hebben een vouwgordijn gekocht en hij staat perfect. De mensen van Joe Benelli hebben mij goed geholpen met de maten. Prijs is goed maar de kwaliteit is niet hoogstaand. Maar goed wij zijn... We hebben een vouwgordijn gekocht en hij staat perfect. De mensen van Joe Benelli hebben mij goed geholpen met de maten. Prijs is goed maar de kwaliteit is niet hoogstaand. Maar goed wij zijn desondanks heel blij mee en werkt prima.

Uw ervaring

Geduld en staat open voor alle vragen.

Mieke Mieremet

Deze zaak is een 10 waard. De producten zijn uit de kunst en de prijzen zijn prima. Ook de levering is op tijd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Onlangs bij jullie nieuwe plisse gordijnen gekocht en door jullie monteur laten inenten en ophangen.
Ik ben zeer tevreden.

Uw ervaring

Geen opvallend sterk punt.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Silly

Snelle levering, goed product (in prijs-kwaliteit vergelijk). Erg blij mee. Had het wel prettig gevonden om na de bestelling een orderbevestiging te ontvangen met een verwachte leverdatum/week erin.... Snelle levering, goed product (in prijs-kwaliteit vergelijk). Erg blij mee. Had het wel prettig gevonden om na de bestelling een orderbevestiging te ontvangen met een verwachte leverdatum/week erin. Nu staat er op de site wel een termijn aangeven maar het is na bestellen toch wel voor de consument prettig om te weten of hij moet rekenen op 1 of op 3 weken. Dit is echter geen belemmering om bij Mijnblinds.nl te bestellen, opmerking is slechts bedoeld als verbeterpunt om klanten nog beter van dienst te zijn.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback! Wij zullen dit zeker meenemen. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Post

Netjes geholpen goed product en keurig op tijd geleverd

Goeie afspraak

A Verzuu

(Bewerkt)

Ik heb de gordijnen netjes binnen gekregen ze zijn helemaal in plastic verpakt en dan natuurlijk de doos erom.

Uw ervaring

ik heb een ander aanbod gehad voor andere gordijnen , maar met de 50 euro korting en met de andere erbij zou ik 300 euro kwijt geweest zijn voor twee gordijnen dus ik heb zelf een oplossing bedacht... ik heb een ander aanbod gehad voor andere gordijnen , maar met de 50 euro korting en met de andere erbij zou ik 300 euro kwijt geweest zijn voor twee gordijnen dus ik heb zelf een oplossing bedacht maar toch bedankt voor het aanbod.

Je moet als eerste goed huiswerk doen en daarna wordt je meerdere malen gevraagd of de afmetingen kloppen.
Je krijgt tijdig bericht dat het bestelde binnen is en afhankelijk van de manier van doorzenden /afhalen kan je een afspraak maken. Alles gebeurt in gezamenlijk overleg en op een uiterst vriendelijke manier.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!