Goede kwaliteit, snelle levering, goed advies gehad
Uw ervaring
Vlotte levering, goede kwaliteit.
Vlotte levering, goede kwaliteit.
jammer van de groene stoppen in een beige bak
meer aandacht geven aan het oprollen van de band bij een ophanging met 5 steunen zit er altijd een in het midden daar zit bij de meeste...
Excuses dat niet alles naar wens is geleverd. Nu begrijp ik helaas niet goed wat u bedoeld met een oprol band. U kan altijd direct met ons contact opnemen telefonisch (0107200400) of per mail...
Prijs kwaliteit is zeer goed.
hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst .
Betaalbaar
Goede service
Goed bereikbaar
Makkelijk bereikbaar
Duidelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Zoals ik al aangaf: duidelijke in te vullen maatvoering, keurig afgewerkt materiaal en snel monteerbaar.
Snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen! Maat werk past precies
Super snelle service en prachtige raamdecoratie. Krijgen er ook alleen maar complimenten over van iedereen die langs komt!!
Hartelijk dank voor uw positieve review Rianne! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Snelle levering en goed verpakt.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
De raamdecoratie die ik bedteld had was tijdens het vervoer beschadigd. Toen ik dit meldde werd er meteen actie ondernomen en kreeg ik nieuwe, dat noem ik goede service!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback Lucy! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst :-)