Prima webshop, goede en tijdige levering. juiste afmetingen. TIP: bijvoegen installatie van artikel met handige instructies zou nog makkelijker zijn.

Uw ervaring

Artikel in goede staat en juiste afmetingen ontvangen. Ook netjes verpakt ontvangen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en excuses dat de handleiding niet was bijgevoegd, dit nemen wij zeker mee.
Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Kees Vermeulen

Eerste bestelling prima! Tweede ook, maar de levertijd viel wat tegen. Verder niets van te zeggen.

Uw ervaring

Goede en heldere bestelsite.

P.Visser

De houten jaloezieën die we hebben gekocht zijn prachtig! De kwaliteit is super en de prijs is ons meegevallen.
Ook omdat we goed geadviseerd werden was onze keuze snel gemaakt.
Alles...
Ook omdat we goed geadviseerd werden was onze keuze snel gemaakt.
Alles werd heel snel en netjes bezorgd.

Uw ervaring

Nadat we onze keuze hadden gemaakt werd de bestelling ter plekke gedaan en werd de factuur verzonden naar ons email adres. Omdat we thuis nogmaals alles wilden na meten konden we thuis vandaan de... Nadat we onze keuze hadden gemaakt werd de bestelling ter plekke gedaan en werd de factuur verzonden naar ons email adres. Omdat we thuis nogmaals alles wilden na meten konden we thuis vandaan de bestelling nog na kijken en versturen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Ans en Cor Roegies

Klasse.
Wij zijn eerst op internet gaan kijken naar het aanbod.
Toen zijn wij nog in de showroom geweest en zijn fantastisch geadviseerd.
Toenu we thuis kwamen zat de offerte al in...
Klasse.
Wij zijn eerst op internet gaan kijken naar het aanbod.
Toen zijn wij nog in de showroom geweest en zijn fantastisch geadviseerd.
Toenu we thuis kwamen zat de offerte al in het postvak en hoefde we alleen nog de bevestiging te sturen. Betaald en 12 dagen later kregen we de jaloezien al thuis gestuurd, 4 stuks, even op jullie site gekeken hoe te monteren en 1 uurtje later hingen ze al. Dank jullie wel voor de goede service.
Met vriendelijke groet.
Ans en Cor Roegies
Goirle

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Ans en Cor! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

M. Scheepens

De eerste luxaflex hangt er en het ziet er precies uit wat ik er van verwachtte. Mooie uitstraling en geeft de kamer een ruimer effect. Ook de kleur van mat ivoor past heel goed.

Uw ervaring

Door een fout werd er per abuis twee maal het aanschafbedrag overgemaakt en werd de bestelling twee maal ingevoerd. Na een telefoontje werd de fout onmiddellijk hersteld en ontving ik het dubbel... Door een fout werd er per abuis twee maal het aanschafbedrag overgemaakt en werd de bestelling twee maal ingevoerd. Na een telefoontje werd de fout onmiddellijk hersteld en ontving ik het dubbel betaalde bedrag keurig terug. Mijn dank hiervoor.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Hoenstok

Duidelijke handige website en snelle levering, je weet precies wat je moet betalen.

Ook handig dat je staaltjes van bijvoorbeeld aluminium jaloezieën kan aanvragen.

Brian en Merlin

Super team van Joe Benelli Home & Living,
bedankt voor de geweldige houten jaloezieen,
eenvoudig te bestelllen en een hele goede kwaliteit.

Uw ervaring

Eenvoudig keur monstertjes te bestellen, zodat je deze bij je eigen interieur kunt houden.
Snelle levering en de houten jaloezieen zijn echt super

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Olga Vermue

(Bewerkt)

Mijn lamellen gaan niet soepel/vanzelf naar beneden, ik moet met de touwtjes de 'zakstand' vasthouden en dan zelf aan de onderkant de lamellen naar beneden trekken ?
Ook de blindeer stand...
Ook de blindeer stand werkt niet traploos en zwaar, na even tegen wat weerstand aandraaien klink ie plots dicht

Ik ga geen nieuwe goede review schrijven. De eerste is niet gepubliceerd. Dus als ik nu een goede review zou schrijven gaat u die wel publiceren, dat geeft een onjuist, vertekend beeld

Beste Olga,
Beste Olga,
Wat spijtig om te lezen, uw review staat wel online en blijft ook bestaan. Wij krijgen er altijd weer nieuwe reviews bij dus uw review zakt dan wel in de lijst. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een jaloezie niet naar behoren wordt geleverd, maar helaas gebeurt dit wel eens. Wanneer dit gebeurt lossen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op. Ik kan ook zien dat wij een nieuwe jaloezie hebben geleverd, is deze niet naar wens geleverd? In dat geval horen wij dit graag. Wij hebben service erg hoog staan en willen dan ook graag dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie en een prettige dag toe.

Marion Keulemans

Mooie jaloezieën en een snelle levering !
En fijn dat ze op maat gemaakt kunnen worden tegen een goede prijs ,scheelt een hoop geknip !

Uw ervaring

Goede prijs en snelle levering!

George Romijn

Het door mij bestelde item in zeer goede staat,perfect verpakt en in korte tijd geleverd.Ben zeer tevreden met deze zaak en kan het eenieder aanraden om de raamdecoratie bij deze zaak te bestellen

Uw ervaring

Snelle levering,zeer goede verpakking en extra attributen die voor mij niet eens nodig hadden geweest.