Den

Snelle levering goede prijs kwalitijd
Als je beld wordt je zeer vriendelijk te woord
Gestaan aanrader ga zo door

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback Den! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Nancy Go

Onze jaloezieën voor het hele huis besteld bij Joe Benelli. Stalen gehaald bij de showroom waarbij wij vriendelijk werden ontvangen en geholpen. Mail contact was ook top.
Harry de monteur...
Harry de monteur heeft alles opgemeten en opgehangen. Waar er iets niet klopte werd dit aangepast en heel blij met het eindresultaat. Dit bedrijf is zeker een aanrader om je jaloezieën bij aan te schaffen.

Uw ervaring

Goede service, vriendelijk personeel en een mooi eind product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback Nancy, nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Niets dan lof over mijndecoratie.nl.
Niet alleen werd ik zeer vriendelijk telefonisch geholpen met t opmeten van de maten, ook het persoonlijk contact in de showroom was heel prettig. Niets dan lof over mijndecoratie.nl.
Mijn bestelling kwam een paar dagen eerder dan verwacht. Helaas zat er een productiefout in de houten jaloezieën die ik had besteld maar één telefoontje en een mail en t was opgelost. Ik kreeg twee weken later mooie, nieuwe jaloezieën toegestuurd.

zeer klantvriendelijk, uitstekende service

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer! Nog veel plezier van uw jaloezieën gewenst.

Peter

Ruim assortiment van goede kwaliteit en goede service. De mogelijkheid van montage en inmeten is een goede aanvulling, maar wel jammer dat dit door een externe partij wordt gedaan.

Uw ervaring

Toen na een jaar een product dfect bleek te zijn, werd dit moeiteloos vervangen voor een nieuw product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw feedback Peter, dit zullen wij zeker meenemen. Momenteel zijn wij ook bezig met het opleiden van monteurs die wel onder Joe Benelli zullen werken! Nog veel plezier van uw... Bedankt voor uw feedback Peter, dit zullen wij zeker meenemen. Momenteel zijn wij ook bezig met het opleiden van monteurs die wel onder Joe Benelli zullen werken! Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe jalozien.
Staat heel mooi en zijn mooi afgewerkt.

Uw ervaring

Alle 10 de jalozien hebben wij tegelijk besteld voor ons nieuwe huis.
Alles 3 × nagemeten en ze passen perfect.
Een ding is heel erg jammer dat wij nu 9 x 25mm hebben gehad en eentje...
Alle 10 de jalozien hebben wij tegelijk besteld voor ons nieuwe huis.
Alles 3 × nagemeten en ze passen perfect.
Een ding is heel erg jammer dat wij nu 9 x 25mm hebben gehad en eentje 50mm dit is door ons per ongeluk verkeerd ingevuld en helaas door jullie niet gecorrigeerd. Waardoor er nu een verkeerde tussen hangt.
Ook mis ik een hangertje om hem op te trekken kunnen jullie die na sturen.
Wat ik ook jammer vind is dat er 2 bij zijn die krom zijn ik zal de foto's bijvoegen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zou u een mail kunnen sturen van de jaloezieën die krom zijn? dit is uiteraard niet de bedoeling. Klanten bestellen vaker verschillende soorten producten in 1 order, dit... Bedankt voor uw feedback. Zou u een mail kunnen sturen van de jaloezieën die krom zijn? dit is uiteraard niet de bedoeling. Klanten bestellen vaker verschillende soorten producten in 1 order, dit wordt dan ook niet aangepast door ons. Wij willen wel graag met u kijken naar een oplossing. Wanneer u dit mailt naar info@mijnraamdecoratie.nl met uw ordergegevens dan kunnen wij hier mee aan de slag! Alvast bedankt.

Frederik Busman

Zie mijn ervaring

Uw ervaring

De afgesproken Levertijd werd overschreden met twee weken... Daarnaast waren de lamellen minder breed dan de foto s lieten zien...

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben dit even nagekeken en zien dat uw order met 9 werkdagen geleverd is, wij adverteren met 10-15 werkdagen levertijd. Op de website geven wij de lamel... Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben dit even nagekeken en zien dat uw order met 9 werkdagen geleverd is, wij adverteren met 10-15 werkdagen levertijd. Op de website geven wij de lamel breedtes aan in millimeters, wanneer dit niet klopt ontvangen wij graag een foto van het ontvangen product zodat wij dit kunnen oplossen. U kan uiteraard altijd contact met ons opnemen om de situatie te bespreken.

Beenders

Het rolgordijn is een cm te smal geleverd, maar omdat we midden in een verbouwing zaten, heeft hij lang ingepakt gezeten en dachten we dat het te laat was om hier op terug te komen....,

Verpakking plus levertijd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wat vervelend om te lezen dat het rolgordijn niet goed geleverd is. Helaas kan ik op uw naam geen melding hier van vinden? Uiteraard lossen wij dit graag op. Zou u een foto met meetlint kunnen... Wat vervelend om te lezen dat het rolgordijn niet goed geleverd is. Helaas kan ik op uw naam geen melding hier van vinden? Uiteraard lossen wij dit graag op. Zou u een foto met meetlint kunnen sturen samen met uw ordernummer, dan kunnen wij hier direct werk van maken!

Rick

Snelle levering +- 1 week en zeer goed kwaliteit/afwerking houten lamellen en zeer makkelijke montage.

Uw ervaring

Direct reactie na aanschaf met een snelle levering

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review Rick, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Gerard Brussaard

De bestelling en opmerking door Raamdecoratie is prima verlopen. We waren eerst in de showroom wezen kijken om onze keuze te maken. In de showroom was een duidelijke weergave van de verschillende... De bestelling en opmerking door Raamdecoratie is prima verlopen. We waren eerst in de showroom wezen kijken om onze keuze te maken. In de showroom was een duidelijke weergave van de verschillende mogelijkheden, zoals: materiaal, breedte van de lamellen, ophaalsysteem, etc. We werden vriendelijk ontvangen en na een dag lag er een offerte in de bus. Na de opmeting door raamdecoratie volgde de definitieve offerte. De levering verliep uitstekend. Kortom een goede keuze met goede service en vakman (vrouw) schap.

Uw ervaring

De service en de benadering van de klant.

Makkelijke website, ook voor het ingeven van de afmetingen. Veel informatie om juist te meten. Fijn om op de hoogte te zijn van bestelling en aflevering. Aan te raden!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!