Fladimier Peddrop Joppof

Zeer tevreden over de horizontale lamellen. Instructies gevlogd op de site en alles past prima, kleur wijkt niet af van het kleuren monster welke vooraf was aangevraagd.

Uw ervaring

Levering nagekomen volgens orderbevestiging. Bestelling goed verpakt

Hele mooie jaloezieen voor ons hele huis geleverd. Zien er netjes en stijlvol uit.

Uw ervaring

Door miscommunicatie zelf de verkeerde maat opgemeten. Met pijn in mijn buik naar de winkel gebeld toen we erachter kwamen dat ze niet pasten. Pijn in mijn buik was snel verdwenen. Jaloezieen zijn... Door miscommunicatie zelf de verkeerde maat opgemeten. Met pijn in mijn buik naar de winkel gebeld toen we erachter kwamen dat ze niet pasten. Pijn in mijn buik was snel verdwenen. Jaloezieen zijn kostenloos terug gestuurd naar de fabriek en op maat gemaakt! Super goede service. De jaloezieen passen nu precies en staan prachtig!

Wij hebben eerst houten lamellen bij Mijnblinds.nl besteld en nu aluminium jaloezieen en beide keren is het heel goed bevallen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima het wordt keurig verpakt en... Wij hebben eerst houten lamellen bij Mijnblinds.nl besteld en nu aluminium jaloezieen en beide keren is het heel goed bevallen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima het wordt keurig verpakt en bezorgd. Alleen miste wij een handleiding voor de aluminium jaloezieen maar gelukkig heb ik een handige man!

Uw ervaring

Prima kwaliteit en goede prijs!

C van tilborg

Goed geholpen,
Transspirt was duidelijk iets niet goed gegaan.
Doordat wij in een verbouwing zaten zijn de vlunds een oaar weken in de veroakking blijven zitten .
Natuurlijk even...
Goed geholpen,
Transspirt was duidelijk iets niet goed gegaan.
Natuurlijk even gekeken of t de juiste kleur en maat was .
De blinds waren zo goed omwikkeld met plastic folie dat al uitpakken geen optie was, gelaas hadden we dat wel mieten doen , want 1 had een flinke deuk opgelopen maar konden dus niet bewijzen dat t tijdens transport gebeurt was aangezien we al een paar weken verder waren
Misschien meer mensen met deze ervaring geweest vandaar dat ik m even vermeld.
Blinds zelf erg mooi , we hebben extra beugels geplaatst om de deuk niet neer op te laten vallen omdat deze toch anders van de muur afwijkten
Later nog een stel blinds besteld en deze zijn goed aangekomen en mooi
Wat wel jammeris dat deze andere blokjes aan de touwtjes heeft zitten dan de drie anderen aangezien alles in dezelfde ruimte zitten nl woonkamer, keuken
Verders tevreden en de blinds zijn van goede kwaliteit

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Dank voor uw feedback! Vervelend om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren geleverd is, hier heeft u nog garantie op. Als u ons een mailtje stuurt met uw ordernummer en eventueel foto's dan... Dank voor uw feedback! Vervelend om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren geleverd is, hier heeft u nog garantie op. Als u ons een mailtje stuurt met uw ordernummer en eventueel foto's dan kunnen wij nog kijken wat wij met de bovenbak zouden kunnen doen en de gewenste koordgewichten toesturen!

Patty Hubers

Wij hebben in ons hele huis prachtige jaloezieën van Joe benelli home & living , wij vonden het heel prettig om kleur staaltjes thuis gestuurd te krijgen zodat we een perfecte keuze konden maken !... Wij hebben in ons hele huis prachtige jaloezieën van Joe benelli home & living , wij vonden het heel prettig om kleur staaltjes thuis gestuurd te krijgen zodat we een perfecte keuze konden maken ! Wij zijn enorm tevreden !

Uw ervaring

We hadden met ophangen perongeluk een touw door gesneden & gebeld of we een touw konden bestellen ! En tot onze grote verbazing kregen we bericht dat we het touw gratis kregen als service ! Echt... We hadden met ophangen perongeluk een touw door gesneden & gebeld of we een touw konden bestellen ! En tot onze grote verbazing kregen we bericht dat we het touw gratis kregen als service ! Echt Super !

We zijn erg vriendelijk geholpen met uitzoeken van onze raamdecoratie. De tijd die genomen werd was heel prettig. We zijn heel blij met ons product.

Uw ervaring

Goede uitleg over het product en hoe we moesten meten. Snellen levering.

Petra

We hebben onze keuken voorzien van de prachtige houten jaloezieën. Telefonisch hebben we nog even afstemming gehad over de juiste, we hebben veel ramen in de keuken. Hierbij hebben we heel goed... We hebben onze keuken voorzien van de prachtige houten jaloezieën. Telefonisch hebben we nog even afstemming gehad over de juiste, we hebben veel ramen in de keuken. Hierbij hebben we heel goed advies gekregen. We krijgen veel complimenten en de jaloezieën zijn van perfecte kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Uw ervaring

Telefonisch goed geadviseerd, jaloezieën werden heel snel geleverd, zeer aantrekkelijk geprijsd, perfecte kwaliteit.

Onlangs ben ik bij Joe Benelli Home & living geweest voor de raamdecoratie, het was redelijk druk dus wij moesten even wachten. Ondanks dat alle medewerkers bezig waren werden wij vriendelijk... Onlangs ben ik bij Joe Benelli Home & living geweest voor de raamdecoratie, het was redelijk druk dus wij moesten even wachten. Ondanks dat alle medewerkers bezig waren werden wij vriendelijk begroet en kregen wij wat te drinken aangeboden. Doordat er meerdere bedrijven onder 1 dak zitten hebben wij even rond gekeken.

Wij werden geholpen door een zeer vriendelijke dame die veel kensen van de producten had en nog mooier was dat wij na 2 weken de producten al binnen hadden. Ze hangen nu mooi in onze woonkamer en komen zeker een keer terug voor een nieuwe bestelling!

Uw ervaring

Erg vriendelijk personeel, veel vakkennis, snel geleverd!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Uw ervaring

Ik ben erg blij met de houten jaloezieën die ik geleverd heb gekregen. In de showroom wezen kijken en besloten om voor abachi hout te gaan. Wij hebben nu de kleur wengue voor de ramen hangen. In 1... Ik ben erg blij met de houten jaloezieën die ik geleverd heb gekregen. In de showroom wezen kijken en besloten om voor abachi hout te gaan. Wij hebben nu de kleur wengue voor de ramen hangen. In 1 woord prachtig!

Adriaan de Koning

SUPER!

Uw ervaring

Online duo rolgordijnen leek mij best eng. Gelukkig kon ik telefonisch ook geholpen worden en heb ik, na het ontvangen van kleurstalen, een bestelling gedaan. De dame aan de telefoon heeft mij... Online duo rolgordijnen leek mij best eng. Gelukkig kon ik telefonisch ook geholpen worden en heb ik, na het ontvangen van kleurstalen, een bestelling gedaan. De dame aan de telefoon heeft mij uitstekend te woord gestaan. De bestelling is helemaal naar wens en wij zullen voor de rest van het huis een nabestelling doen!