Behulpzame trainer, leerzame training.
“Een goede leerzame traing om de basisbeginselen van Google Adwords onder de knie te krijgen. Behulpzame trainer die je graag verder helpt. ”
Nuttige insights voor eigen site.
“Duidelijke handleiding door de basics van Google Analytics. Door de 1-op-1 begeleiding nuttige insights opgedaan voor onze eigen sites”
Heel oplossingsgericht.
“Prima training en helemaal toegespitst op onze eigen websites. Op deze wijze heel oplossingsgericht en direct toepasbaar.”
Nuttige ervaring, logische opbouw workshop.
“De sfeer was prettig en persoonlijk. De trainer had zichtbaar kennis van zaken. Dit bleek uit de logische opbouw van de workshop, maar ook uit het gemak waarmee hij vragen van deelnemers erin...
Persoonlijke aanpak.
“Erg leuk dat er wordt gekeken aan de hand van jouw eigen Google Analytics account. Hierdoor krijg je meer een idee hoe jouw website het doet en welke vergelijkingen je het beste kunt maken. ”