Langs deze weg willen wij onze complimenten maken aan Joan Belmer, wat een prachtige uitvaart heb je voor ons verzorgd. Vanaf het eerste telefonische contact was er direct een klik. Juist in een...Langs deze weg willen wij onze complimenten maken aan Joan Belmer, wat een prachtige uitvaart heb je voor ons verzorgd. Vanaf het eerste telefonische contact was er direct een klik. Juist in een tijd van overweldigend verdriet en rouw ben jij in staat gebleken om dat lichtpuntje te zijn die wij nodig hadden. Bekwaam, verzorgend, empathisch,gewoon een bijzonder iemand die je een uitvaart toevertrouwd te organiseren. Dank je wel Joan!
Fred Van Den Brink
Wat een geweldige ondersteuning in verdrietige tijden door Joan Belmer van Multi Uitvaart Verzorging. Top Professional met een persoonlijk aandacht voor details en empathie! Deze combinatie zie je...Wat een geweldige ondersteuning in verdrietige tijden door Joan Belmer van Multi Uitvaart Verzorging. Top Professional met een persoonlijk aandacht voor details en empathie! Deze combinatie zie je zelden.
Pascal van der Stelt
Wat een goede en menselijke begeleiding krijg je van dit bedrijf. In zeer nare tijden voel je dat er ondersteunt wordt en je het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat. Ik kan niet anders...Wat een goede en menselijke begeleiding krijg je van dit bedrijf. In zeer nare tijden voel je dat er ondersteunt wordt en je het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat. Ik kan niet anders onderbouwen dat dit een bedrijf is die het werk met liefde en gevoel uitvoert. Het is dan ook voelbaar dat er begrepen wordt door wat voor periode je heen gaat.
Karin
Woorden schieten te kort ik heb mijn wensen doorgegeven aan Joan. Ze heeft precies mijn wensen vervuld alles klopte . In één woord geweldig werk van haar en Natascha. Ik kijk nooit graag terug op...Woorden schieten te kort ik heb mijn wensen doorgegeven aan Joan. Ze heeft precies mijn wensen vervuld alles klopte . In één woord geweldig werk van haar en Natascha. Ik kijk nooit graag terug op een begrafenis maar deze gaat de boeken in. Iedereen zal het over 100 jaar nog over hebben. Mijn partner was de eerste waar zijn afscheid werd gevierd. Het was op het Festival terrein van Thuishaven. Ik heb voor mijn schat het mooiste afscheid ever kunnen geven!
Angela de Jonge
Mijn ervaring met Multi Uitvaart Verzorging was onbeschrijfelijk. Joan is geweldig. Vanaf het moment dat ik haar sprak en zelfs nog na de uitvaart.
Multi Uitvaart Verzorging
De ervaring bij de uitvaart van onze vader was erg positief!
Multi uitvaart
In geen woorden te beschrijven... zoveel begrip steun en meedenken. Betere begeleiding in zo’n verdrietige situatie kan je niet hebben!
Multi Uitvaart Verzorging.
Een heel fijne ervaring! Betrokken, empatisch en flexibel.
Johil Bosma
Heel erg fijn. Empatisch, flexibel, en vooral warm!