Algemene ervaring prima, zowel in aankoop, schade als onderhoudstraject
Ik heb goed moeten nadenken of ik iets kon bedenken wat beter zou kunnen. Ik zou kunnen roepen dat ik Multilease aan de prijzige kant vind (vergeleken met eigen merk leasekosten), maar de geboden...Ik heb goed moeten nadenken of ik iets kon bedenken wat beter zou kunnen. Ik zou kunnen roepen dat ik Multilease aan de prijzige kant vind (vergeleken met eigen merk leasekosten), maar de geboden service en ondersteuning mag ook iets kosten. Ik ben zeer tevreden hoe Multilease mij helpt in geval van schade aan de auto, zeer correct met terugbellen etc. Dus prijzig? Misschien, maar het is mij het waard.
Het contact met Multilease is altijd en er zijn korte lijnen. Geen lange wachttijden en constant doorverbinden. Ook antwoorden op gestelde vragen volgens altijd snel. Kortom een fijne partner.
Ik heb zeer weinig contact of ervaring met Multilease. Alles verloopt prima. Onderhoud en bandenwissel is perfect geregeld.
Altijd vriendelijke mensen. Ik heb vooral 'gedoe' met de 3rd party suppliers. Weinig verloopt soepel dit jaar.
Fijne leasemaatschappij, korte lijnen, direct contact en reageert snel.
Prima.
Goede ervaring, kennis en kunde meer dan voldoende. Echter duurt het soms 5 tot 10 minuten voordat het algemene telefoonnummer word beantwoord (088 088 05 25)
Heel fijn bedrif om zaken mee te doen. Online inzicht is top, persoonlijk contact en lekker scherp.