Neutraal. Vond dat ik met een serieuze klacht over het onderhoud van mijn auto redelijk neutraal werd geholpen.
In de loop der jaren is de servicegraad achteruit gegaan. Afspraken rondom levering auto worden niet nagekomen. Lange wachttijden. En niet actief meedenken om probleem van geen auto op...In de loop der jaren is de servicegraad achteruit gegaan. Afspraken rondom levering auto worden niet nagekomen. Lange wachttijden. En niet actief meedenken om probleem van geen auto op te lossen
De dienstverlening van Multilease is in de afgelopen 2 jaar sterk verslechterd; het komt mij voor dat de interne communicatie en afstemming niet georganiseerd is met als gevolg verkeerde afspraken,...De dienstverlening van Multilease is in de afgelopen 2 jaar sterk verslechterd; het komt mij voor dat de interne communicatie en afstemming niet georganiseerd is met als gevolg verkeerde afspraken, afspraken die niet worden nagekomen, informatie die niet klopt...
Voorheen heel goed, maar na het vertrek van Remy is het echt een stuk slechter geworden. Lange wachttijden voor dat je een reactie krijgt op een mail of een vraag, matige telefonische...Voorheen heel goed, maar na het vertrek van Remy is het echt een stuk slechter geworden. Lange wachttijden voor dat je een reactie krijgt op een mail of een vraag, matige telefonische bereikbaarheid gecombineerd met hoge prijzen.
Over het algemeen goed. Helaas worden fouten niet altijd goed opgelost.
Tevreden
Niet heel intensief contact gehad, maar prima op de momenten wanneer bijvoorbeeld terugroepacties gedeeld werden of bij het doorgeven van schade.
Weinig contact maar het contact dat er was...was prima.
Zeer positief. Directe hulp (vooralsnog enkel telefonisch) waar nodig en prettig contact.