Het is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken ik zit al 11 jaar bij Multilease en heb nog nooit overwogen om ergens anders te kijken
Vriendelijke goede service. Altijd vriedelijk en behulpzaam. Ook de internationale hulpdienst waar Multilease mee samen werkt heeft een erg goede service.
Correcte, begripvolle en snelle afhandeling van de case.
Prima, simpel en effectief. En dat is een compliment.
Geen bijzonderheden. Ik heb weining rechtstreeks contact met Multilease, maar wanneer dit het geval is, loopt dit altijd correct.
Het afgelopen jaar heel wat beleefd aan ellende met de auto. Van stranden in Frankrijk tot herhaaldelijk storing na elke reparatie. Gelukkig denken de medewerkers van Multilease altijd...Het afgelopen jaar heel wat beleefd aan ellende met de auto. Van stranden in Frankrijk tot herhaaldelijk storing na elke reparatie. Gelukkig denken de medewerkers van Multilease altijd met je mee om het op te lossen. Met de auto heb ik iets te vaak pech, maar het contact met Multilease is geweldig!
Weinig contact, maar het contact wat er geweest is, was prima
Betrouwbaar en goed.
Multilease is voor mij een duidelijk bedrijf in communicatie en service. Snelle afhandeling van de klachten en schades als die er ontstaan zijn.