Ik heb in het afgelopen half jaar voor het eerste in mijn leasectontract wat vaker contact gehad met Multilease. deze ervaring is bar slecht. vooral de reactietijden zijn bar en boos
Dit jaar vrij veel contact gehad met Multilease a.g.v. een defect aan mijn auto. Mijn ervaringen met de lease maatschappij zijn niet erg positief. Zeker in het begin erg weinig communicatie m.b.t....Dit jaar vrij veel contact gehad met Multilease a.g.v. een defect aan mijn auto. Mijn ervaringen met de lease maatschappij zijn niet erg positief. Zeker in het begin erg weinig communicatie m.b.t. de status van de reparaties; vrij weinig begrip voor mijn situatie.
Mijn algemene ervaring is ok.
In het verleden heb ik zeer tevreden 20 jaar met Multilease zaken gedaan met een middelgrote vloot van ca. 50 auto's Onlangs ben ik teruggekeerd met 3 auto's, omdat mij...In het verleden heb ik zeer tevreden 20 jaar met Multilease zaken gedaan met een middelgrote vloot van ca. 50 auto's Onlangs ben ik teruggekeerd met 3 auto's, omdat mij "oude" behandelaars op mijn account zaten. Zonder enig overleg is mijn account manager gewisseld. Ik vind dit zeer onnadenkend en niet getuigen van enig klantenbesef. Ik realiseer mij best waarom, maar dit is niet de Multilease die ik uit het verleden ken, waarbij klantenbinding juist een sterk punt was.
Geen bijzonderheden en weinig tot/geen contact
Moeizaam bij klachtenafhandeling
Rommelig, administratief onduidelijk, verschillende contactpersonen, weinig samenhang met zusterbedrijf (de dealer).
Mijn ervaring is niet zo goed. Slechte communicatie.