Onze ervaring is ronduit zeer positief. Goed contact met medewerksers.
De algemene ervaring is prima. Contact is meestal fijn. De reactiesnelheid wordt wel minder snel. Het duurt soms lang voordat we een reactie krijgen. Dat was ik niet gewend.
Mijn algemene ervaring is prima! Ze zijn betrokken, denken mee en contact met accountmanager kan niet beter! Ze zijn administratief minder sterk en laten daar serieuze steken vallen, dat is jammer....Mijn algemene ervaring is prima! Ze zijn betrokken, denken mee en contact met accountmanager kan niet beter! Ze zijn administratief minder sterk en laten daar serieuze steken vallen, dat is jammer. Je merkt ook dat ze te weinig handjes hebben om de dienstverlening waar ze voor staan kunnen waarmaken.
Prima, fijn en vriendelijk contact. Behulpzaam. Ook de medewerkers die het erg druk hebben (personeelstekort?) blijven ondanks drukte vriendelijk en behulpzaam en leggen uit dat het soms wat langer...Prima, fijn en vriendelijk contact. Behulpzaam. Ook de medewerkers die het erg druk hebben (personeelstekort?) blijven ondanks drukte vriendelijk en behulpzaam en leggen uit dat het soms wat langer duurt.
Uitstekend
Professionele organisatie, denkt mee met de klant, zeer goed bereikbaar en goed geprijsd!
Eerst uitstekend, sinds het nieuwe team iets minder