We zijn blij met Multilease en met de contactpersoon. tevens is het leuk dat Multilease tussendoor een opdrachtgever dag organiseert zeg maar. Zo leveren zij een extra naar de bedrijven waar zij...We zijn blij met Multilease en met de contactpersoon. tevens is het leuk dat Multilease tussendoor een opdrachtgever dag organiseert zeg maar. Zo leveren zij een extra naar de bedrijven waar zij zaken mee doen.
Goed, weinig contact
Sinds Bas Gerritsen weg is is algemene ervaring duidelijk minder
Zeer goed, betrouwbaar wat belangrijk is en zeer soepel met onderhandelingen omtrent met de auto lease. Altijd klantvriendelijk en bereikbaar.
Ervarig is redelijk dit jaar, het is te merken dat Multilease onderbezet is, moet helaas veel te lang wachten op antwoorden, inzebevestigingen en offertes.
Sinds jaar en dag een tevreden klant van Multilease
Mijn ervaring met Multilease is goed. Systemen zijn up tot date, afspraken worden nagekomen, hebben actuele kennis van wet en regelgeving en doen waar ze goed in zijn.