Fijne Leasemaatschappij die haar afspraken na komt. Helaas laat de prijs de laatste tijd te wensen over.
Mijn ervaring met Multilease is meer dan prima. Ik vind het onderlinge contact vertrouwd. Ze staan open voor je.
Laatste maanden lastig geweest om met de juiste persoon contact te leggen na veel (niet gecommuniceerde) personeelswijzigingen. Bovendien fietsleasecontracten veel moeten najagen om geaccordeerd...Laatste maanden lastig geweest om met de juiste persoon contact te leggen na veel (niet gecommuniceerde) personeelswijzigingen. Bovendien fietsleasecontracten veel moeten najagen om geaccordeerd door het systeem te krijgen.....
Multilease is een prettig bedrijf om mee samen te werken. de lijnen met de accountants zijn kort en zijn goed bereikbaar als het nodig is. ook als ik offertes nodig heb dan krijg ik deze op het...Multilease is een prettig bedrijf om mee samen te werken. de lijnen met de accountants zijn kort en zijn goed bereikbaar als het nodig is. ook als ik offertes nodig heb dan krijg ik deze op het algemeen binnen no time met scherpe prijzen.
Prima! We ervaren een fijne relatie met Multilease. Vooral de no-nonsense aanpak vinden we erg prettig
Goede duidelijke afspraken
Het contact met Multilease is altijd en er zijn korte lijnen. Geen lange wachttijden en constant doorverbinden. Ook antwoorden op gestelde vragen volgens altijd snel. Kortom een fijne partner.