1910 beoordelingen

1910 Reviews

Heel veel keuze in batterijen

Prima sevice

Houden zo !

Diederik

Ok enkel dat de batterij geleverd werd zonder zuur erbij

Zwavelzuur bijleveren

Marjolein

Onlinebattery heeft snel en goed geleverd. alleen beter niet meer die koerier service te gebruiken, ze lieten me tekenen voordat ik de spullen had ontvangen en bij wegrijden werd mijn hek geramd,... Onlinebattery heeft snel en goed geleverd. alleen beter niet meer die koerier service te gebruiken, ze lieten me tekenen voordat ik de spullen had ontvangen en bij wegrijden werd mijn hek geramd, twee super sized roodsteen bloempotten sneuvelden alsmede verschillende planten werden afgerukt en platgereden die aan het hek hingen

beter niet meer die koerier service te gebruiken, ze lieten me tekenen voordat ik de spullen had ontvangen en bij wegrijden werd mijn hek geramd, twee super sized roodsteen bloempotten sneuvelden... beter niet meer die koerier service te gebruiken, ze lieten me tekenen voordat ik de spullen had ontvangen en bij wegrijden werd mijn hek geramd, twee super sized roodsteen bloempotten sneuvelden alsmede verschillende planten werden afgerukt en platgereden die aan het hek hingen

Stefan

Toffe en vlotte service.

Goed overzicht en goede zoekfunctie.

Frank Vanden Bulcke

Zee correcte verwerking, ik had per vergissing 2 keer betaald en dat is perfect gecorrigeerd.

Zeer correct!

AEW SAMOEY

Alles verliep heel goed en snel.

Snel en invoudig

Peter lavaert

AA ++snelle levering..

Geert

1 ste bestelling accu motor , en super snel geleverd ! top

snelle levering en goede prijzen !

vindt dat de verpakking van mijn accu goed was maar vond dat er iets te weinig bescherming in zat , of doos te groot of te weinig bescherming ! had geen schade , maar toch iets om wat aandacht aan... vindt dat de verpakking van mijn accu goed was maar vond dat er iets te weinig bescherming in zat , of doos te groot of te weinig bescherming ! had geen schade , maar toch iets om wat aandacht aan te schenken !

Maes Werner

Zeer goede en snelle service en verzorgde levering, heel tevreden !

De verzending en verzorgde verpakking waren zeer goed

Prima!

Levering en prima prijs