1910 beoordelingen

1910 Reviews

jooris stefaan

Zeer goede ervaring, enkel ZEEEEER jammer dat er nergens een telefoonr te vinden is

eenmaal ik een mail gestuurd had met de vraag mij te bellen, heeft men mij ook gebeld.
super.

telefoonnr voorzien
men moet telefonisch bijkomende vragen kunnen stellen alvorens te bestellen.

telefoonnr voorzien
men moet telefonisch bijkomende vragen kunnen stellen alvorens te bestellen.

correcte info vermelden : ik had batterij besteld van 230 mm lengte (exact de afmeting die ik moest hebben)
bleek in werkelijkheid maar 220 mm waardoor batterij speling heeft.

Maes Jozef

Ik ben zeer goed geholpen,de bestelling is perfect aangekomen waarvoor dank.

Corect

Zou graag de bestelling kunnen volgen op internet tot geleverd.

Nico

Goede ervaring, correcte afhandeling

4s morgens besteld, de volgende morgen afgeleverd ! Topservice voor een correcte prijs.

Kevin

De bestelling volgens het opgegeven model en type is perfect verlopen om de juiste batterij te bestellen.
Verpakking was perfect en werkt zoals het moet.
Dus kwa prijs kwaliteit,service...
Verpakking was perfect en werkt zoals het moet.
Dus kwa prijs kwaliteit,service super!!

Eerste bestelling tot nu toe en deze verliep zoals het moet.

Prima! Goede service en scherpe prijs!

Heel tevreden

Betreffende deze ervaring-toelichting : ik kan geen "sterren" toekennen aan "after sales" omdat ik van deze dienst geen gebruik heb hoeven te maken.
Naar "stap 2" gaan lukt niet als je niet...
Naar "stap 2" gaan lukt niet als je niet alle vakken hebt beoordeeld, ik moet dus wel sterren toekennen aan "after sales" en aldus een niet correcte beoordeling invullen !

Nicolas

Goede prijs kwaliteit voor een Varta D24

Prijs/kwaliteit

levertermijn was ipv 1 dag spijtig genoeg 2 dagen (en dus ipv vrijdag pas maandag geleverd...)
Geen track en trace...

Visschers Roger

Snelle afhandeling.

Zéèr snelle levering. Batterij besteld in de loop van de voormiddag en geleverd amper 24 uur later.

Goede levering,alles was oke

nee