jongsma

Weinig maar prima ervaring

Mooie merken

Danise van Hal

Goede communicatie tussen klant en bedrijf. Toen ik schroefjes had besteld voor mijn skeelers werd er gelijk even gebeld om te controleren of ik de goede schroefjes had besteld, zodat ik het goede... Goede communicatie tussen klant en bedrijf. Toen ik schroefjes had besteld voor mijn skeelers werd er gelijk even gebeld om te controleren of ik de goede schroefjes had besteld, zodat ik het goede product zou ontvangen. De schroefjes die ik eigenlijk nodig had (van Fila) stonden niet op de site, daarom hebben ze via Fila de goede schroefjes geregeld. Duurde wat langer, maar dan heb je ook zeker weten de goede. Prima service!

Goede communicatie
Betrouwbaar

Patricia

Super groot aanbod van geweldige skeelers!

Communicatie met de webshop verloopt zeer vlot en vriendelijk, ze zijn echt erg behulpzaam.

Joeri

Prima, geen problemen hier.

Fablab de kaasfabriek

Snelle orderbevestiging en levering

Calvin Kun

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Top service!

Personeel is erg informatief en vriendelijk.

Sommige producten op de website zijn een beetje vreemd gecategoriseerd

Jan cees de haan

Goed,snelle levering, komen hun toezeggingen na.

Komen hun belofte na.!!

Voor verzending eerst product/ten nazien of deze correct zijn,kan een na zending besparen.

Gina van der wal

Besteld via webshop, ging vlot

Anne

Zelf ben ik een beginnende skater. Wilde niet zomaar iets kopen en ben naar Zandvoort gereden om in de shop te kunnen passen. Echt een aanrader!!! Super vriendelijk geholpen en na verschillende... Zelf ben ik een beginnende skater. Wilde niet zomaar iets kopen en ben naar Zandvoort gereden om in de shop te kunnen passen. Echt een aanrader!!! Super vriendelijk geholpen en na verschillende skates getest te hebben met een paar die goed zit naar huis gegaan! Goede en duidelijke uitleg over de verschillen tussen de type skates en maten wielen en frame. Hier een hele gelukkige klant!!

Goede uitleg over hoe je skate moet zitten, zelf zou ik te grote gekocht hebben. Vriendelijk en behulpzaam! Duidelijke uitleg over de verschillende soorten skates en goede uitleg welke het beste bij... Goede uitleg over hoe je skate moet zitten, zelf zou ik te grote gekocht hebben. Vriendelijk en behulpzaam! Duidelijke uitleg over de verschillende soorten skates en goede uitleg welke het beste bij mij zouden passen.

Geen!