Maurice leerentveld

Perfecte serves. Direct contact over bestelling en evt alternatieven. Fijne persoonlijke benadering

Fenny van de Klundert

Ik wilde graag inline skates hebben die maar beperkt gemaakt zijn, andere winkels kregen het niet voor elkaar om aan mijn maat te komen. Bij onlineskateshop, wel geen probleem zeiden ze. Binnen een... Ik wilde graag inline skates hebben die maar beperkt gemaakt zijn, andere winkels kregen het niet voor elkaar om aan mijn maat te komen. Bij onlineskateshop, wel geen probleem zeiden ze. Binnen een paar dagen had ik mijn inline skates al. Heel blij mee.

Sneller service, vriendelijk, echt een aanrader.

Matthias Kiel, Neo-sport.nl

Top! Snelle levering. Goede service! En behulpzame mensen!

Geen verbetertips

Irma Jägers

We zijn nu een aantal keer in de winkel geweest voor advies en de aanschaf van rollerskates. De verkopers geven eerlijk advies en geen standaard verkooppraatje. Ze hebben veel expertise in huis over... We zijn nu een aantal keer in de winkel geweest voor advies en de aanschaf van rollerskates. De verkopers geven eerlijk advies en geen standaard verkooppraatje. Ze hebben veel expertise in huis over de in de winkel aanwezige producten. Ze geven je de ruimte om over de mogelijk aan te schaffen producten na te denken en pushen niet! We vinden het daarom niet erg om een 'stukje' te rijden (>100km). We komen in de zomervakantie graag weer langs!

De verkopers weten echt wat ze verkopen. Hun kennis over de producten is zeer goed!

Blijf zoals jullie nu al zijn!

M. Forouhandeh

Geen opmerkingen

erg klant gericht en veel kennis over de produkten

E. D. Voglesong

Online veel informatie, maar ben toch even naar de winkel zelf geweest. Men nam de tijd en moeite om mij te helpen, een overvloed aan informatie en geduldig personeel; Het maakte de reis meer dan de... Online veel informatie, maar ben toch even naar de winkel zelf geweest. Men nam de tijd en moeite om mij te helpen, een overvloed aan informatie en geduldig personeel; Het maakte de reis meer dan de moeite waard. Echt een aanrader dus.

Roderick Lodewijks

Ik had per ongeluk polsbeschermers voor vrouwen besteld. Ik werd vervolgens gebeld om even te checken, waarna ze de juiste polsbeschermers voor me hebben verzonden. Het contact is persoonlijk en... Ik had per ongeluk polsbeschermers voor vrouwen besteld. Ik werd vervolgens gebeld om even te checken, waarna ze de juiste polsbeschermers voor me hebben verzonden. Het contact is persoonlijk en vriendelijk. Oftewel; normaal. En daarom bijzonder. Bedankt!

Klantvriendelijk, verder denken dan neus lang is

Bob

Snelle levering en uitstekende service :)

M. Schreurs

Super service en snelle levering! ?

Dylano

Ik heb hier nu 1x wat besteld en de service was uitstekend en de levering was snel !!

Er wordt goed omgegaan met de klanten als je vragen hebt antwoordden ze altijd met een goed bedacht antwoord.

De mobiele versie van de site werkt soms een beetje raar als je op een product klikt laad die soms niet maar dat kan ook aan mijn telefoon liggen.