Silvia

Wat een geweldige en fantastische winkel, echt een voorbeeld voor elke winkel in Nederland jullie! Klantenservice, kwaliteit, flexibiliteit, jullie krijgen 3 tienen van mij! <3
Ga zo door!!

Niels

Professioneel en klantgericht. Prettig in de communicatie en merkbare goede service, ook na een aankoop. Een toppertje!

Delano Frederiks

Super fijne service echt top ;)

super fijne service echt top ;)

G. Houtman

In de winkel geweest. zeer vriendelijk en deskundig geholpen. website goed, winkel beter. ruime keus aan merken en beschikbare maten.

verkoper was zeer deskundig. er sterk in advies geven zonder opdringerig te zijn.

nvt

Boukje

Online wielen en lagers voor mijn rolschaatsen besteld en volgende dag al in huis. Eerst mail contact gehad over lagers en beste outdoor wielen en zeer goed beantwoord met een stuk info over lagers.

Telefonisch contact gehad en super tof geholpen.

Charlie

Zeer klantgericht en deskundig in het geven van advies. Snel reactie op mijn vragen ontvangen.

Zeer goed advies ontvangen via mail.
Pakket zeer goed verpakt.

Michel

Super leuke winkel, vriendelijk personeel met veel kennis over skates en boards, je kan ze alles vragen en ze geven daar geduldig antwoord op, nemen zeker de tijd voor je,

Personeel neemt de tijd voor je om jou te helpen vind ik een groot pluspunt

Jeroen

Online schaatsen besteld, waren snel en netjes geleverd (twee werkdagen). Een van de schaatsen bleek niet helemaal goed uit de fabriek te zijn gekomen, bij een bezoek aan de winkel werd dat ter... Online schaatsen besteld, waren snel en netjes geleverd (twee werkdagen). Een van de schaatsen bleek niet helemaal goed uit de fabriek te zijn gekomen, bij een bezoek aan de winkel werd dat ter plekke opgelost. Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht personeel, top service!

Snelle levering en goede service, ook achteraf. Fijn dat er een fysieke winkel is waar je terecht kunt.

jeannette bronsgeest

Je krijgt geweldig advies.... er wordt niet gekeken naar wat je voor jou het beste is en waar je het langst plezer van hebt..... Ze willen dat je geniet van de spullen die je koopt. super... Je krijgt geweldig advies.... er wordt niet gekeken naar wat je voor jou het beste is en waar je het langst plezer van hebt..... Ze willen dat je geniet van de spullen die je koopt. super vriendelijke mensen!

men neemt alle tijd voor je.... super aardig.... grote service

ik zou het niet weten

Vincent Laros

Zeer goed. Mooi veelzijdig assortiment, perfect voor de starter en iedereen die de onderdelen nodig heeft die er worden verkocht.

Supervriendelijk en deskundig winkelpersoneel. Toppers.