sabine septer

Heel positieve ervaring, er was een product niet leverbaar en ik werd meteen telefonisch op de hoogte gesteld en er werd mij meteen een mooi aanbod gedaan voor een ander product, ik kon ook mijn... Heel positieve ervaring, er was een product niet leverbaar en ik werd meteen telefonisch op de hoogte gesteld en er werd mij meteen een mooi aanbod gedaan voor een ander product, ik kon ook mijn geld meteen terug krijgen als ik dat wilde. Ik ben heel tevreden met deze online shop!

persoonlijk contact per telefoon bij het niet leverbaar zijn van mijn gewenste product: er werd meteen naar een sympathieke oplossing gezocht!

zorgen dat alles op voorraad is, wat op de website is, maar dat hebben ze al voor 99% ik koos net die ene % uit en dat hebben ze dus sympathiek opgelost.

Margreet beugeling

Een winkel waar je uren kunt door brengen .
een groot assortiment . Vriendelijk en behulpzaam personeel geven zeer goed uitleg .
wat ook belangrijk is en goede service

Cosmicearth

Geweldig!!

Goede service

Ray

Ik was blij met de goede service en het advies en ging met een goed gevoel naar huis over wat ik heb gekocht.

Goede service
Klant vriendelijk heid
Goede kwaliteit spullen

Tom Smit

Haal hier al mijn Longboard materiaal.

Open, klantvriendelijk, informatief en gezellig

Geen idee, want jullie werken hier constand aan!!

willem

Altijd gezellig!

als er nog iets mis mocht zijn wordt je altijd perfect geholpen als service van de zaak.. geweldig!

meer adverteren of bedrijven contacteren om leuke demonstratie's te doen in combinatie met bijv. skate/stuntskate-les

Natasha Weerden

Hartstikke goed! Hele goede service!

Erg klantvriendelijk en servicegericht!!!
Goede kennis van zaken!
Mijn dochter is supertevreden met haar stuntskates!!

Ga zo door??

Ellen de Wilde

Super Service! Snel! 10+ Kan niet anders zeggen!

Het personeel geeft vakkundig advies en dwingt of duwt niet naar een verkoop/koop. Erg fijn om langs te komen, ook voor kinderen goed advies en fijne uitleg.

Deze zaak heeft het!

mannie

Zoals het hoort.

Afspraken worden nagekomen

Geen.

Jasper

Goed assortiment en fantastische skates, snelle levering en behulpzaam.