Parkcare

Jo jansen

Reservering prima.
Parkeren inkom met qr code getob.
Slechte uitleg
Niemand aanwezig
Erg ver lopen.meer dan gemeld staat

Veel helderdere en betere uitleg over hoe de qr code te gebruiken en hoe te handelen.

Paul Higler

Simpel een parkeerplek reserveren via internet. Je rijd met kentekenplaat herkenning de parkeerplaats op en af. De slagboom gaat dan automatisch open. Helemaal super top 👍😀

Alles werkt gewoon 😀

PvO

Positief verrast!

Positief verrast, goeie locatie, allemaal goed geregeld.

Eerlijkere tarieven…? En mensen toch wijzen op netjes in de vakken parkeren…!

Noo

Slecht kost per persoon om naar vliegveld te gaan

Kost veel geld als je met 4 of meer mensen reizen

Goed aangeven dat kost geld 4 per persoon naar vliegveld

M. Hoogeveen

Goedkope aanbieder, maar rommelige aanblik en service

scherpe prijs

terrein netjes onderhouden, erg rommelig

R. Spoolder

Het is bij aankomst om 5:45 een grote bende. Grote gaten en waterplassen in de weg en pikker donker. De mensen die er werken zijn onvriendelijk en doen geen enkele moeite. Bij aankomst werd ons... Het is bij aankomst om 5:45 een grote bende. Grote gaten en waterplassen in de weg en pikker donker. De mensen die er werken zijn onvriendelijk en doen geen enkele moeite. Bij aankomst werd ons medegedeeld dat de parkeerplaats vol was. Hoe zo? We hadden van te voren al netjes betaald om hier te parkeren. Daar had hij niks mee te maken zei die. We konden alleen parkeren als we de autosleutels inleverden. (Wel heel vreemd toch? parkeerplaats was toch vol)? Dit hebben we uiteraard niet gedaan. De man en de parkeerplaats zagen er namelijk niet erg betrouwbaar uit. We zijn hier dus niet gaan parkeren en hebben uiteindelijk bij P3 moeten parkeren om het vliegtuig nog te kunnen halen. Dit heeft ons 240 euro gekost.
Mensen parkeer hier nooit je auto! Je komt vol verrassingen te staan en met een beetje pech mis je de vlucht.

zijn er niet

parkeerplaats en personeel volledig aanpassen!

Marike Wittebol

Prima geregeld en klein stukje lopen naar de vertrekhal.

Goede communicatie, vlakbij vertrekhal.

Bord neerhangen met ingang en uitgang.

Janita

Alles is prima snel en goed geregeld. Als je belt komen ze hun afspraken na en staan in no time bij je om de auto mee te nemen en weg terug te brengen. Ze hebben ons zelfs gebeld omdat we te laat... Alles is prima snel en goed geregeld. Als je belt komen ze hun afspraken na en staan in no time bij je om de auto mee te nemen en weg terug te brengen. Ze hebben ons zelfs gebeld omdat we te laat waren om de auto op de halen. Heel attent.
Helaas zijn ze telefonisch niet altijd goed verstaanbaar.

Snelle service. Aardig personeel

Telefonisch soms wat slecht te verstaan.

J ketelaar

In een woord geweldig

Vlot doorrijden,zonder oponthoud

Overal vlak asfalt, in verband met de kleine wieltjes aan de koffers

Particulier

Snel te boeken en snelle bevestiging van de boeking.

Duidelijke boekingsoverzicht.