Parkcare

Marleen de Boer

Naar volle tevredenheid

Heel dicht bij luchthaven. Weinig wachttijd om met shuttle busje heen en terug te gaan naar parkeerplek. Bij aankomst op de luchthaven stond er al een busje klaar (dit kan toeval zijn want nog ander... Heel dicht bij luchthaven. Weinig wachttijd om met shuttle busje heen en terug te gaan naar parkeerplek. Bij aankomst op de luchthaven stond er al een busje klaar (dit kan toeval zijn want nog ander stel reed ook mee) waardoor we binnen 5 minuten alweer bij onze auto waren. We hebben veel ervaring met shuttle busjes en deze springt er wel positief uit qua snelheid !

Niets

Samantha

Makkelijk te vinden, aardige meneer. Terug reis gebeld na 1 uur vertraging en meneer heeft me bij de auto afgezet. Super geregeld

Je kan zelf je plek uitzoeken

Een beschrijving van ophalen bij shipbol via de mail of bij reservering zodat je niet vergeet waar je heen moet

Judith Kramer

Goede veilige parkeerplek

Korte wachttijd shuttle

Signalering van de vrije plekken per etage

Sanne

Het verliep allemaal heel soepel. Auto parkeren gaat snel, we werden snel naar Schiphol gebracht en de terugweg waren we ook vlot weer bij onze auto. We werden zelfs bij onze auto afgezet! Top, ik... Het verliep allemaal heel soepel. Auto parkeren gaat snel, we werden snel naar Schiphol gebracht en de terugweg waren we ook vlot weer bij onze auto. We werden zelfs bij onze auto afgezet! Top, ik raad het zeker aan!

Snel, vriendelijk, fijne warme wachtruimte bij de parkeerplaats.

Zeevenhooven

Super schone en overdekte plaatsten. Duidelijk aangegeven en vlak bij de terminal. Snelle en correcte afhandeling

Helder,snel en goed

Nejdet Tuzunalp

Helemaal prima

Goed georganiseerd

Modderige parkeerplaatsen, door regen.

Marja Diever

Houdt rekening met 1 uur extra voor parkeren. Bij aankomst erg onduidelijk. Telefonisch slecht bereikbaar. Na 10 minuten was er pas iemand en vervolgens moesten we nog 10 minuten rijden naar een... Houdt rekening met 1 uur extra voor parkeren. Bij aankomst erg onduidelijk. Telefonisch slecht bereikbaar. Na 10 minuten was er pas iemand en vervolgens moesten we nog 10 minuten rijden naar een andere parkeerplaats. Pas na 50 minuten op het vliegveld en terug weg heeft het ons een uur gekost voor we weer bij de auto waren. Nooit meer voor ons!!

Prijs

Sneller parkeren. Als je geen rekening houdt met een uur extra kan je je vliegtuig missen.

Ruud Wiffrie

Goed bereikbaar en dicht bij vliegveld.

Dichtbij en sleutel zelf behouden.

Best wel lang gewacht op het busje, zowel op de heen als op de terugreis.
Er zijn veel transferdiensten op Keulen en de bus is niet herkenbaar.
Dus moet je aan iedere chauffeur vragen of...
Best wel lang gewacht op het busje, zowel op de heen als op de terugreis.
Er zijn veel transferdiensten op Keulen en de bus is niet herkenbaar.
Dus moet je aan iedere chauffeur vragen of hij rijdt naar waar jij je auto geparkeerd hebt.
Verbeterpunt dus: bus herkenbaar maken dmv telefoonnummer of straatnaam op de bus.

Parkeerplaats op zich is slecht onderhouden, het had geregend en er waren zeer veel kuilen en modderplassen, haast niet te lopen.
Auto’s staan op en in elkaar, ik kon bijvoorbeeld niet wegrijden omdat er een auto voor mijn auto geparkeerd stond.

Sander Groot

Goede service en de pendel bus was er binnen 10 minuten

Goed berijdbaar van de snelweg

De ingang van de parkeerplaats iets beter aangeven.

Zeeuw

Top

prijs en snelheid

op sommige plekken is de grond erg drassig