Parkcare

T.P. van Kerkhof

Prima mogelijkheid om te reserveren

Uitstekend shuttle vervoer
Ruime parkeerplaatsen

Ga zo door

Walter Ruppert

Heel goed georganiseerd en vriendelijke medewerkers.

Organisatie en duidelijke instructies

heb ik niet

B.Termaat

Prima parking, kleine 10 minuten lopen.

Prijs/Kwaliteit

José

Goede service en prijs

Busje stond al klaar bij vertrek en bij terugrit ook na 15 minuten aanwezig.

Bedrijf is vanaf de weg slecht te zien. Tip: zichtbaar bord aan de weg zetten.

Johan van bezouw

Goed bereikbaar en dicht bij het vliegveld

24 uur berijdbaar en behoud van sleutels

Jammer met inrijden geen kenteken herkenning

Liesbeth Renne

Perfect om de auto te plaatsen als je vliegt vanaf Eindhoven

gunstige prijs, makkelijk te reserveren, en uiteindelijk werkte het allemaal perfect.

inchecken was wat onduidelijk. Er waren mensen om te helpen, maar wij hadden bijvoorbeeld ons formulier niet gekregen wat we nodig hadden voor uitchecken. Uiteindelijk lost iemand het allemaal... inchecken was wat onduidelijk. Er waren mensen om te helpen, maar wij hadden bijvoorbeeld ons formulier niet gekregen wat we nodig hadden voor uitchecken. Uiteindelijk lost iemand het allemaal soepel op, dus ook dat was geen probleem.

Giepmans

Goed geregeld. Fijne service. Personeel dat meedenkt in oplossingen. (Moest een stel met heel klein babytje mee, die wilde de chauffeur zsm meenemen. Wilde niet dat ze ('s nachts) langer moesten... Goed geregeld. Fijne service. Personeel dat meedenkt in oplossingen. (Moest een stel met heel klein babytje mee, die wilde de chauffeur zsm meenemen. Wilde niet dat ze ('s nachts) langer moesten wachten 👍🏼

Vriendelijk personeel. Geen moment gedacht dat mijn auto niet in veilige handen was

Vooraf duidelijker aangeven wat de kosten zijn. Wij bleken nog bij te moeten betalen voor 4e persoon, terwijl we boekten voor een auto en 4personen. Stond in de kleine lettertjes, maar ik hou niet... Vooraf duidelijker aangeven wat de kosten zijn. Wij bleken nog bij te moeten betalen voor 4e persoon, terwijl we boekten voor een auto en 4personen. Stond in de kleine lettertjes, maar ik hou niet van kleine lettertjes. Maar t duidelijk. Vooraf!

Angela

Goede, snelle service

Goede, snelle service

Bakx

Heel goede service en heel dichtbij het vliegveld

Advies Style in travel

Bij laden elektrische auto moet je contant betalen, was niet bekend. Maar konden achteraf betalen.

Marina Castermans

Perfecte service, alle hulp die we nodig hadden werd meteen aangeboden. Een verkeerde datum van aankomst werd door hun meteen gecorrigeerd. Vriendelijk personeel, fijne parkeerplaatsen.

Service, vriendelijk