Parkcare

Lilija

Top parkeer

Alles goed geregeld. Vriendelijke personeel, ruime parkeerplaats met slagboom. Sleutel Hoef niet af te geven.
Top, tot volgende keer

Groen

Snel geregeld. Melden bij aankomst lastig. Chauffeurs kunnen wat vriendelijker zijn en behulpzaam met koffers

Snel geregeld

Aankomst bij parkeer plaats onduidelijk waar te melden

Dijkwel

Redelijk goed

Dichtbij Eindhoven Airport. 4 minuten lopen

Enthousiasme medewerker parkeerterrein mag wel iets beter. Uitleg hoe je het terrein af moet komen zou fijn zijn. Stond volgens hem bij de verkeerde slagboom.

HG van Leeuwen

Goed geregeld

transfer naar schiphol, duidelijke sms bericht waar je moet wachten en bediening van de slagboom van de parkeer plek

eet cafe

Eerste keer was niet goed

heb mijn geld nog niet terug gekregen
was met annuleren verzekering

plek mag beter

Patricia Intven

Efficiente parkeer ervaring

weinig stappen in het verwerkingsproces

Gordijn

Gemakkelijk gereserveerd, gemakkelijk geparkeerd, ruime parkeerplek, vriendelijke en behulpzame shuttle-chauffeurs. Reservering in de mobian-app op de terugreis echter niet meer te vinden. Gelukkig... Gemakkelijk gereserveerd, gemakkelijk geparkeerd, ruime parkeerplek, vriendelijke en behulpzame shuttle-chauffeurs. Reservering in de mobian-app op de terugreis echter niet meer te vinden. Gelukkig wel nog in de mail.

Goede parkwerplek. Goede shuttleservice. Vriendelijke , behulpzame, attente chauffeurs.

Wat onduidelijk wat als eindtijd te hanteren. Mijn vlucht had vertraging en daarna zag ik de reservering niet meer in de mobian-app. Dat gaf verwarring. Het adres van de parkeerplaats was niet... Wat onduidelijk wat als eindtijd te hanteren. Mijn vlucht had vertraging en daarna zag ik de reservering niet meer in de mobian-app. Dat gaf verwarring. Het adres van de parkeerplaats was niet bekend in Google map, waardoor ik aanvankelijk bij de verkeerde parkeerplaats stond. Bord met wegaanwijzing was verstopt achter hoog onkruid

P Smits

Goede service en prijstechnisch goed! Had de laatste keer gekozen voor "valet parking". Goede en snelle service, contact met het bedrijf vooraf was goed en bij aankomst stond medewerker van bedrijf... Goede service en prijstechnisch goed! Had de laatste keer gekozen voor "valet parking". Goede en snelle service, contact met het bedrijf vooraf was goed en bij aankomst stond medewerker van bedrijf al bij de vertrekhal. Op de terugweg hadden we vertraging en was er even een miscommunicatie. Maar ook dat is goed opgelost.

Goed te reserveren en snel geregeld

Omdat ons vliegtuig vertraging had kwamen we later aan op airport Düsseldorf. Nu ontstond er een misverstand bij het ophalen. Als je de vluchttijden bij houd weet je als iemand later aankomt. Nu was... Omdat ons vliegtuig vertraging had kwamen we later aan op airport Düsseldorf. Nu ontstond er een misverstand bij het ophalen. Als je de vluchttijden bij houd weet je als iemand later aankomt. Nu was vluchtnummer bekend bij parkcare maar er is wss niet naar gekeken. Overigens is alles wel opgelost en was onze wagen ter plekke, maar de man die de wagen bracht was lichtelijk in paniek omdat hij andere klanten moest gaan helpen.

Jeroen Stevens

Prima makkelijk

duidelijk en eerlijke prijs

achteraf gezien was de instructie duidelijk, alleen had ik niet gelezen dat je bij het tweede poortje direct een kaartje kreeg. Ik reed toen achteruit maar was wel goed in eerste instantie.

La Piazza bouwzaken VOF - Ammerstol

Prima optie voor parkeren tbv vliegen vanaf Schiphol !

top

niet