Parkcare

Loek van de Liefvoort

Alles goed geregeld

stipt, goede en snelle service

Arjan

Parkeren bij Weeze. Bevestiging duurt heel lang. Verder prima geregeld

Afhandeling digitaal

Bevestiging duurt veel te lang

Averdonk

Snel vervoer

Krappe parkeerplaatsen en smal inrit langs hekken

Rudolf Bijleveld - Voice Actor

Uitermate positief

Vlakbij vertrekhal.
Snelle en zorgvuldige auto-ontvangst afhandeling
Pendelbus bijna direct beschikbaar.

Bij het ophalen van de auto nog beter uitleggen waar de auto staat.

Jolanda

Ik vond niet alle personeel vriendelijk

Chauffeur mag helpen de koffers uit de bus halen!

Van der Sar Import

Bij afgifte van mijn auto vroeg de persoon om zijn id- of bedrijfsid-kaart. U begrijpt, dat ik mijn dure auto niet zomaar aan een vreemde meegeef. De medewerker werd woest. Hoe ik dat durfde te... Bij afgifte van mijn auto vroeg de persoon om zijn id- of bedrijfsid-kaart. U begrijpt, dat ik mijn dure auto niet zomaar aan een vreemde meegeef. De medewerker werd woest. Hoe ik dat durfde te vragen en ik moest maar vertrekken. Ik heb een mail aan Parkcare gestuurd. 6 dagen na dit geval heb ik nog geen reactie van Parkcare gehad. Ook is het betaalde bedrag nog niet teruggestort.

Deze zaak correct oplossen. Ik begrijp uit jullie huisregels, dat jullie alleen positieve reviews op de site zetten. Ik begrijp uit de huisregels, dat jullie deze review waarschijnlijk niet... Deze zaak correct oplossen. Ik begrijp uit jullie huisregels, dat jullie alleen positieve reviews op de site zetten. Ik begrijp uit de huisregels, dat jullie deze review waarschijnlijk niet plaatsen. Dat zou een slechte zaak zijn. Als de zaak alsnog opgelost wordt, zal ik deze review graag aanpassen.

Wilson

Heel lang wachten bij terugkomst. Ook de pal bij de uitgang was deels defect. Zulke dingen zijn niet welkom na een lange vliegreis.

Prijs

We hebben VEEL te lang staan wachten op een bus vanaf Zaventem. Bijna een uur!

P.A.J. Broekhuis

Parkeerplaats dichtbij Schiphol en goede breng-haalservice

prettige ontvangst, service gericht en vlotte breng/haal service

voor mij was het onduidelijk dat ik de autosleutel moest afgeven, maar de reden van afgifte was voor mij acceptabel.

Verschoof

Super eenvoudig boeken, bij weeze werd kenteken herkend dus eerste slagboom ging gelijk open, bij 2e slagboom zoals aangegeven kreeg ik t kaartje en bij uitrijden kaartje weer in slagboom en naar... Super eenvoudig boeken, bij weeze werd kenteken herkend dus eerste slagboom ging gelijk open, bij 2e slagboom zoals aangegeven kreeg ik t kaartje en bij uitrijden kaartje weer in slagboom en naar huis. Werkte heel eenvoudig. Prijs ook correct dus volgende keer doen we het weer zo.

Eenvoudig proces. Mocht t niet lukken bij slagboom, daar mogelijk om te praten met hulp. Niet nodig hehad maar t idee geeft rust

Eerste slagboom even uitleg geven dat dit op de aanvoerweg is waar anderen 3 euro moeten betalen. En 2e skagboom als je P3 oprijdt.Als je de situatie niet kent weet je dit niet.

B Nieuwkoop

Makkelijk reserveren via overzichtelijke website

kwaliteit/prijs

nee