Parkcare

Danny

Top geregeld

Snel, makkelijk, en goede prijs.

Iets vriendelijker.service with a smile.🌝

H Nepveu

Voor herhaling vatbaar

Nvt

Nvt

Deby

Fijne en goede service even bellen van te voren en je wordt tijdig opgehaald. Sleutels mag je meenemen dat geeft een fijn gevoel. Nooit je sleutels daar laten!

De service en contact

M

Geen slechte ervaring. Alleen was moeilijk te communiceren met de gast daar, hij kon alleen Frans.

Goede prijs

Ze moeten Engels of Nederlands kunnen spreken.

Smink

Onze ervaring was gelijk goed. Makkelijk te boeken en de de service is goed. Bij verlate thuiskomst toch dezelfde prettige service ontvangen zoals beloofd. De bus taxi was er zoals afgesproken, dit... Onze ervaring was gelijk goed. Makkelijk te boeken en de de service is goed. Bij verlate thuiskomst toch dezelfde prettige service ontvangen zoals beloofd. De bus taxi was er zoals afgesproken, dit klopte met de eerder versterkte procesbeschrijving. Top en we onthouden deze firma!

Goede prijs en service verhouding.

Ga zo door.

Wendy

Goeie parkeergelegenheid en ophaal- en brengservice

Goeie communicatie via app.

Lijnsvelt

Bar slecht

Nooit meer!!

NOOIT meer!
Een en al gezeik en ellende, met moeite vliegtuig kunnen halen omdat het allemaal zo slecht geregeld is. Zelfs de klantenservice is slecht! Begin er niet aan!!

Michel Hoedemakers

Slecht, op geen enkele manier antwoord de klantendienst, niet met chatmail, contactformulier, telefoon wordt niet opgenomen. Ik wil een QR code voor reservering PC80194517 Charleroi luchthaven, heb... Slecht, op geen enkele manier antwoord de klantendienst, niet met chatmail, contactformulier, telefoon wordt niet opgenomen. Ik wil een QR code voor reservering PC80194517 Charleroi luchthaven, heb een verkeerd emailadres opgegeven bij boeking. Via deze weg wil ik potentiële klanten tegenhouden een reservatie te maken bij parcare. michel.hoedemakers@gmail.com

Klantendienst

Harmen Sleeuwenhoek

Goede parkeerplek makkelijk online kunnen regelen tegen een scherpe prijs!

Opvallend dat Parkcare exact hetzelfde produkt (dus een parkeerplek voor dezelfde periode) aanbiedt voor een veel betere/ scherpere prijs! Dezelfde, goede service (op alle vlakken!) voor een veel... Opvallend dat Parkcare exact hetzelfde produkt (dus een parkeerplek voor dezelfde periode) aanbiedt voor een veel betere/ scherpere prijs! Dezelfde, goede service (op alle vlakken!) voor een veel lagere prijs!

Ik heb op dit moment geen verbeterpunten of tips. Dienstverlening is prima zo!

A. van der Ham

Goed ,schoon,nette en klantvriendelijk bedrijf.

Zeer klantvriendelijk!

Ik zou het niet weten.