Parkcare

S. Martens

Dit is al de 4de keer dat ik gebruik maak van ParkCare en zo tevreden! Je rijd lekker naar de terminal en daar staat dan iemand van het bedrijf je op te wachten, je controleerd samen de... Dit is al de 4de keer dat ik gebruik maak van ParkCare en zo tevreden! Je rijd lekker naar de terminal en daar staat dan iemand van het bedrijf je op te wachten, je controleerd samen de kilometerstand en dan kun je met een veilig en rustig gevoel op vakantie. Wanneer je terug bent en je hebt je bagage opgehaald bel je het gegeven nummer weer en je auto staat weer voor de deur geparkeerd!

Heel zorgvuldig, netjes en professioneel.

Wanneer ze aan de auto zitten zoals verwarming etc dat ze dit ook weer goed zetten.

Chantal

Prima plek voor een mooie prijs!

Goedkoop en dichtbij. Goede service ter plaatse.

Wijzigingen zijn lastig door te geven

Schutgens

Prima locatie, snelle shuttle service, prima binnenstalling voor weinig extra geld

Goede shuttle service

Locatie is moeilijk te vinden. Ingang naar stalling niet duidelijk aangegeven.

Saskia Van Halteren-Goede

Goed geregeld goed bereikbaar en zeer aardige chauffeur

Bereikbaarheid en aardige chauffeur

Uitleg over waar we moeten wachten voor de bus om naar het vliegveld te gaan

Van Woudenberg

Dit systeem werkt perfect.
We hebben het al een aantal keren gedaan.
Dit systeem werkt perfect.
We hebben het al een aantal keren gedaan.
S'morgens om kwart over 5 liep het al gesmeerd. We hadden zo onze auto ingeleverd en waren in 5 minuten lopen op de luchthaven Eindhoven.
Terug was het drukker, maar na 10 minuten wachten hadden we de auto weer.
Ik raad het iedereen aan!

Snelheid

Niks

Leeuw

Voor het eerst hier gebruik van gemaakt. Heel goed geregeld. Werden direct naar Schiphol gebracht en gehaald. Vriendelijke medewerkers. We gaan hier zeker meer gebruik van maken.

Werden direct weggebracht, en gehaald. Bus stond klaar. Ook is het park niet ver van Schiphol.

cindy

Het was makkelijk te vinden.. en de bus was er snel. Je kon er zo inrijden.

dat het goed vindbaar is.

Wim Burghout

Zeer professioneel, snel en vertrouwd

duidelijk en betrouwbaar

Mirjam Biemans

Ondanks vertraging van een uur niets bij te betalen nee echt top,alles is duidelijk aangegeven.

Duidelijk,kosten en het gemak.

Looptijd naar terminal iets eerlijker?

AB2

Mijn ervaringen met ParkCare zijn top. Duidelijke en overzichtelijke site met verschillende keuzes. Overdekt? Bewaakt? Extra services. Alles duidelijk te lezen.

Overzichtelijk, keuzes helder gerubriceerd

Ik mis gevolgen indien auto gestolen wordt. Bij vallet parking voelt dat wel als een groot risico (auto is mijns inziens onverzekerd).