Parkcare

mirel alferink

Was de eerste keer en aangenaam verrast

Persoonlijke ontvangst zowel bij het brengen als bij het ophalen van de auto.

Het parkeerterrein was heel vol dus wel wat langer zoeken naar een plek (Eindhoven)

Jaap

Uitstekende service en communicatie ook het transport tussen de parkeerplaats en het vliegveld is prima geregeld

Vriendelijke chauffeurs en alles prima geregeld

Marianne Stok

Parkeerplaats ligt vlakbij Schiphol, aardig behulpzaam personeel

Dichtbij Schiphol, personeel behulpzaam, betaalbaar

Iets verwarrend 2 parkeerterreinen van elkaar, die toch bij elkaar horen.

Miranda

Goede uitleg per mail ontvangen. Werd zelfs nog extra gecheckt of ik wel was gearriveerd in de parkeergarage, aangezien ik mij was vergeten aan te melden een half uur voor aankomst.

Persoonlijke benadering.

Ga zo door!!

Marian Lijs

Top locatie, prima service van en naar het vliegveld. Vragen via app werden snel beantwoord en niet onbelangrijk: de goedkoopste van allemaal! Ik zeg:doen!

Bij vragen contact via app.. snel antwoord. Inrijden via kenteken en de goede prijs.

Mouse

Veilige parkeerplaatsen op 10 min lopen van vertrekhal.

Mooie parkeerplaatsen met mogelijkheid om onder afdekking te staan.goed beveiligd.

Uitrijden duurde lang . Kenteken scan werkt met inrijden en uitrijden niet goed.

Laurence

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke communicatie via Whatsapp, was fijn. Er werd snel gecommuniceerd en had het gevoel dat er goed overzicht was. Ook werd ik netjes gebeld. De heren zaten er bovenop.

Ik had 20 min van tevoren gebeld en toen ik aankwam stond er niemand dus was ik even zoekende. Maar nadat ik had gebeld, zei meneer dat iemand er bijna was dus dat was prima.

Anke Dahlmans

Professioneel

Duidelijke communicatie

Alles was OK

Keukelaar

Goeie service, makkelijk te vinden.

Vriendelijk en behulpzaam

Op dit moment niet

Timon

Prima. Reserveren ging makkelijk en soepel en de medewerkers komen afspraken na.

Reserveren ging makkelijk en snel.