Parkcare

De Groot

De parkeerplaats was erg vol en we konden geen plek vinden. We zijn direct geholpen door een medewerker met een glimlach die ons een plek heeft gewezen. Erg fijn om direct contact met iemand te... De parkeerplaats was erg vol en we konden geen plek vinden. We zijn direct geholpen door een medewerker met een glimlach die ons een plek heeft gewezen. Erg fijn om direct contact met iemand te hebben op zo'n moment. Ook de telefoniste die we spraken was erg vriendelijk en we werden direct geholpen.

bereikbaarheid, ook als het echt nodig is en de vriendelijke medewerkers

Eddy voor t Hekke

Goed en veilig, goedkoop

Overdekt, sleutel mee, vervoersdienst op loop afstand

Postelmans

Top parking

Knap scan systeem, nr plaat en bandenstatus gecontroleerd bij het binnen rijden.

Onze eerste bus was niet voorzien van bagageruimte, waardoor de koffers door de bus rolde. Verbeterpuntje, koffers vastmaken in die bus of deze bus enkel gebruiken als mensen met handbagage reizen.

H

Uitstekende ervaring

Stiptheid, duidelijkheid, vindbaarheid

Familie

Fijn om je auto te kunnen parkeren en dichtbij Keulen airport

Snelle service. Goede prijs/kwaliteit.

Route mag wat beter aangegeven worden en de weg is erg hobbelig.

Cor

Aanrader. Alles snel en perfect.

Geringe wachttijden.

Nvt

Linsy van Rooij

Was top geregeld!

Vriendelijk en behulpzaam

L Vader

Op zich niets mis mee maar het uitrijden was toch wel problematisch, werkte pas na tussenkomst van een medewerker.

Snel reserveren

Het uitrijden, bij reserveren reeds betaald maar de code welke geleverd werd voor het uitrijden werkte niet in de zin van dat je nergens een code kon invoeren!? Medewerker ter plaatse heeft het... Het uitrijden, bij reserveren reeds betaald maar de code welke geleverd werd voor het uitrijden werkte niet in de zin van dat je nergens een code kon invoeren!? Medewerker ter plaatse heeft het opgelost uiteindelijk

Armagan

Goed geregeld

Doet wat het belooft

Niets

Bart

Eenvoudig en snel

Op loopafstand van het vliegveld. Autosleutel hoef je niet in te leveren

Parkeervakken zijn aan de krappe kant