Parkcare

SGM Broersen

Prima parkeer mogelijkheid

Goede veilige parkeerplek sleutel houdt je zelf in bezit

Matthijs kompier

Goede service met duidelijke uitleg over het proces

Klantvriendelijkheid en gebruiksvriendelijk

Uitstraling parkeerplaats

Rachid

Goed geholpen de wachttijd op de shuttlebus is ook goed.

Veiligheid

Bagage tellen vanaf de auto naar de shuttlebus met de gesteende weg was niet te doen

fam. Yildiz

Vriendelijke mensen, goed geholpen
Je zal geen vlucht kunnen missen als je op tijd bent (afstand is maar paar minuten)

Het is erg dichtbij het vliegveld

Henri Kieftenbelt

Alles goed geregeld.!!👍🏼

Flexibel.!!

Als het druk is extra busje bij de ophaal service.

Robin

Heb onze auto's op Düsseldorf geparkeerd maar nooooooit meer. Meer dan 30 km met onze auto's gereden je ontvangt de auto ontzettend vies terug alles is in de auto's aangepast zowel radio airco... Heb onze auto's op Düsseldorf geparkeerd maar nooooooit meer. Meer dan 30 km met onze auto's gereden je ontvangt de auto ontzettend vies terug alles is in de auto's aangepast zowel radio airco luchtverfrissers er af gehaald. En als klap op de vuurpijl hebben we ook nog 100 euro contant af moeten rekenen anders kregen we de auto niet mee terug. Als je daarna parkcare belt en mailt voor een oplossing geven ze geen antwoord meer. Wat een slechte Service zal naar nooit geen 2e keer meer boeken.

Mensen achter de telefoon die iets doen voor de klant niet zo'n halve die alleen maar kan zeggen "ik snap het".

Ron dek

Makkelijk reserveren en parkeren. Helaas wel een beetje ver van Schiphol vertrekhal. Zo’n 19 min rijden met de bus, zeker als je van de kant van Amsterdam komt. We minste wel op het busstation bij... Makkelijk reserveren en parkeren. Helaas wel een beetje ver van Schiphol vertrekhal. Zo’n 19 min rijden met de bus, zeker als je van de kant van Amsterdam komt. We minste wel op het busstation bij de parkeergarage in Hoofddorp Spaarne gasthuis de aanwijzing dat de halte voor de bus naar Schiphol niet beneden op het busstation was maar boven op de Zuid-Tangentbusbaan. Dat waswel makkelijk geweest zeker als je daar onbekend bent. Hierdoor hebben wij in de nacht de bus helaas boven voorbij zien rijden. We zagen al nergens iets op de borden staan over een nachtbus N30 en er was ook niemand in de buurt rond dat tijdstip waar je iets aan kon vragen.
Helaas hebben we een uur moeten wachten op de volgende bus. Gelukkig nog wel op tijd voor het vliegtuig.

Verders alles goed geregeld, ook met de aanpassing van onze parkeertijd bij aankomst parkeergarage. Kreeg netjes vlot bericht terug.

Beneden op busstation bord plaatsen met de verwijzing bus N30/300 naar Schiphol naar boven op de busbaan instappen.

T. van der Vlies

Super!

Snelle en duidelijke service, door een taxi opgehaald worden direct naast beide locaties zonder (of nauwelijks) wachttijd!

geen ;)

s.

Zeer goede service, snel en persoonlijk contact.

persoonlijk contact, snel en netjes

Niet van toepassing

Maas

Alles prima gelukt bij in- en uitrijden.

Alles prima gelukt bij in- en uitrijden.

Geen, hooguit lagere prijs naarmate de lengte van de parkeerduur....