Parkcare

E.Gronek

Alles goed geregeld, vriendelijke personeel, met de shuttle ben je in 5 min.op het vliegveld.

Personeel is goed bereikbaar via de telefoon,

Gaten op de parkeerplaats dichtmaken

Kimberley O'Connor

Snel makkelijk en duidelijk

Parkeren was ver van bushalte dat was niet duidelijk

Khadija

Super makkelijk en snel. Alleen jammer dat er geen plek was, ik moest zeker 20 minuten rondrijden voor er een plekje vrij kwam

Site was prima, service was prima

Graag direct plek om te parkeren ipv 20-30 min rond te moeten rijden tot er een plekje vrij kwam

Cindy

De bus was er snel
Overzichtelijke parkeerplaats

Stukje rijden vanaf schiphol

Eric

Goede service en geen wachttijd gehad ideaal👍🏻

Goede service

Nvt

Wim Engels

Heel goed, correct en op tijd.

Erg gemakkelijk om zo te kunnen reizen vanaf Schiphol

nvt

Wortelboer

Dicht bij het vliegveld. Heel prettig dat je niet ver hoefde te lopen met de koffers. Prijs viel ons mee.

Wij hadden de een verkeerde tijd ingevuld. Even een belletje gedaan en de tijd werd aangepast. Zeer vriendelijk geholpen

Yoris Mac-Kenzie

Goede bereikbaarheid via WhatsApp, gebruiksvriendelijk en voordelig parkeren.

Prijs, bereikbaarheid klantenservice via whatsapp, persoonlijk contact (via whatsapp)

Telefonisch niet bereikbaar, soms is het gewoon fijn om even een medewerker te kunnen spreken.

Peter

Prima geregeld! Eenvoudig reserveren.

Eenvoud

Geen.

Hamers

Super fijne parkeerplek voor een prima prijs. De shuttle was snel aanwezig en we waren spoedig bij Schiphol. Ook toen wij snachts weer landden, stond er al een shuttle klaar. Aanrader!

Snel vervoert met de shuttle

Het wegrijden bij de slagboom duurde erg lang! Daar hebben we zeker er half uur gestaan. Bij het invoeren van het telefoonnummer herkende hij deze niet. En ook de barcode van de reservering pakte... Het wegrijden bij de slagboom duurde erg lang! Daar hebben we zeker er half uur gestaan. Bij het invoeren van het telefoonnummer herkende hij deze niet. En ook de barcode van de reservering pakte hij niet. Dit gebeurde ook bij de auto’s voor ons. Dit mag duidelijker.