Parkcare

VVDD

This level is OK. But the parking IDEAL is bad. fisrt day it was at least 30min wait on leaving the car. On our return we were dropped to wrong parking lot. waited at least hour to get to our cars... This level is OK. But the parking IDEAL is bad. fisrt day it was at least 30min wait on leaving the car. On our return we were dropped to wrong parking lot. waited at least hour to get to our cars in other side of city

Nice platform and it is not their fault for having shitty second level parkings

Check your second level parking lots and drivers because they work for more than 1 parking lot and make mistakes beetween paarkings.

Ralph

Slecht, asociaal rijgedrag en onvriendelijk.

Dicht bij vliegveld

Neem mensen aan die klantvriendelijk zijn, rustig om gaan met koffers en rustig maar vooral veilig kunnen rijden. Huidige manier van rijden is onveilig en mega asociaal naar mede weggebruikers... Neem mensen aan die klantvriendelijk zijn, rustig om gaan met koffers en rustig maar vooral veilig kunnen rijden. Huidige manier van rijden is onveilig en mega asociaal naar mede weggebruikers (bumperkleven/flitsen en afsnijden op plaatsen waar de andere weggebruiker geen kant op kan).

Edu

Was een ok ervaring .Ik heb 18 dagen geboekt, daarna heb ik de avondtickets om persoonlijke redenen gewijzigd om binnen 14 dagen terug te keren, maar ze hebben het geld niet terugbetaald voor de... Was een ok ervaring .Ik heb 18 dagen geboekt, daarna heb ik de avondtickets om persoonlijke redenen gewijzigd om binnen 14 dagen terug te keren, maar ze hebben het geld niet terugbetaald voor de extra 4 dagen waarvoor betaald is... zoiets kan niet!

Punctueel

De chauffeur moet voorzichtiger rijden als er baby's in de auto zitten en zich niet haasten om op de luchthaven te parkeren omdat ik het parkeertarief van 4 euro heb betaald! Maar hij heeft 4... De chauffeur moet voorzichtiger rijden als er baby's in de auto zitten en zich niet haasten om op de luchthaven te parkeren omdat ik het parkeertarief van 4 euro heb betaald! Maar hij heeft 4 minuten om gratis te parkeren.

Jos Hoornstra

Uitstekend geholpen en alles prima geregeld daar. Lekker dichtbij het vliegveld, makkelijk te vinden. Keurig met busje voor de vertrekhal afgezet en opgehaald.

24 uurs service/bereikbaar ook al wordt er niet gevlogen op Düsseldorf tussen 0.00-04.00uur. Geeft goed gevoel.

Kan zo niet een dringend punt bedenken.

Remko Ruskus

Een grote ruime parkeerplaats alleen zonder fysieke aanwezigheid van personeel echter mos je deze ook niet. Na het parkeren van de auto ga je met de koffers richting het houten gebouw waarna al heel... Een grote ruime parkeerplaats alleen zonder fysieke aanwezigheid van personeel echter mos je deze ook niet. Na het parkeren van de auto ga je met de koffers richting het houten gebouw waarna al heel snel de bus komt en je richting Schiphol rijdt. Ook bij terugkomst een zelfde positieve ervaring. Bus stond al bij de bushalte te wachten en binnen 10 minuten waren we weer terug bij de parkeerplaats. In- en uitrijden gebeurt met een QR-code.

Nette en schone parkeerplaats. Overal staan borden met nummers zodat je ook naderhand je auto makkelijk terug kan vinden.

Geen verbeterpunten voor nu.

Heezemans

Alles duidelijk

Beter de bus aangeven, en dat het nachts niet voor 5 personen is maar voor meer

Mart

Gehaast en druk

De afstand van de luchthaven

Snelheid van ophalen

Ano

Redelijk

Optijd bij aflever auto.

Dat de mensen beter Engels kunnen praten. Want ze begrepen het vaak niet

Geiz

ZEER SLECHT!!!
Je moet de sleutels afgeven en je wordt weggebracht, daarna wordt je auto door hen naar een geheel andere parkeerplaats gereden wat meerdere kilometers verder ligt.
Bij...
ZEER SLECHT!!!
Bij terugkomst op luchthaven Düsseldorf hebben we meerdere keren gebeld of ze ons wilde ophalen.
Een paar keer werd er niet opgenomen, zelfs 2x werd door hen de verbinding verbroken.
We wisten niet waar ze ons op zouden halen, bij de vertrekhal of bij de aankomsthal.
Niet bekend in wat voor bus ze ons ophaalde, geen ParkCare bus te zien. dus na een uur wachten zelf de taxi moeten nemen om ons terug naar de auto te laten brengen.

Geen.

Geen duidelijke ParkCare naam op de bussen.
Laat weten waar je bij terugkomst wordt opgehaald en wat voor een naam er op de bus staat.