Parkcare

Robert steeghs

Prima service

Snelle ophalen vanaf vliegveld

Joyce

Voor de tweede keer geparkeerd via ParkCare, alles ging vlekkeloos. Nog steeds de voordeligste.

Goed geprijsd

Shuttle mag wel iets vaker rijden dan 2x per uur

Sacha Vaessen

Fijne parkeerplaats. Makkelijke en duidelijke incheck. Aardige mensen en korte rit met shuttlebus.

Duidelijke in en uitcheck en snelle shuttle service

van wijk

Goede service voor valet parking.
Goede service voor valet parking.
Je belt ze op geeft aan hoe laat je er bent en ze staan je op te wachten. Auto controle en overdracht. Terug idem koffers oppakken , bellen en 10 minuten later staan ze op de afgesproken punt.

Service

Geen idee

Alexander Weggelaar

Ik vond het goed maar er was te weinig personeel in Eindhoven ze moesten rijden en in en uit checken daardoor word het te druk voor 2 man.

Leuk van de banden profielmeting

1 man achter de balie laten

Iven

De service was top! Wij konden gelijk vanuit het vliegtuig in onze auto stappen richting huis.

Service

Chun

Prijs/kwaliteit is uitstekend. Service is top. Shuttlebus van/ naar Schiphol mag iets frequenter, maar is eigenlijk geen punt. Parkeerterrein is uitstekend en prima aan te rijden. Aanrader!

Voornamelijk dat het gehele proces heel vloeiend was verlopen.

Wachttijd shuttlebus van:naar Schiphol mag korter. Service is verder optimaal.

Mackenzie

Ruim voldoende.

Prijs.

Meerdere bussen per uur laten rijden.

Peter vdW

Uitstekende locatie.

Dicht bij aankomst/vertrekhal

Signalering naar parkeerplaats zou verder geoptimaliseerd kunnen worden. Erg mager met bebording. Tevens als je in het donker daar aankomt is straatverlichting minimaal. (De weg er naar toe!

Ester Casu

Goede nette service in het algemeen.

Nette overdekte parking. Snel naar/ luchthaven gebracht/ gehaald.

1 minpuntje: we moesten bij aankomst ter plekke nog € 20 bij betalen omdat we met zijn zessen waren. Terwijl dat duidelijk aangegeven was. Stond ook op onze reserveringsbevestiging.