Parkcare

Eva

Zeer vlotte reservering

Gemakkelijk zelf parkeren aan een hotel
Slagbomen openen via app
Shuttle ging heel vlo

Bastiaans

Prima parking op loopafstand van de terminal. Kenteken wordt gescand en je rijdt het terrein eenvoudig op en af!

Loopafstand

Trottoir ontbreekt over ca 50 meter

Roy Donne

Online gereserveerd, alles naar wens. Van bereikbaarheid tot afstand naar de vertrekhal en weer vertrek naar huis. alles goed geregeld.

makkelijk reserveren, ook via ideal te betalen

Heikoop

Super makkelojk reserveren, betalen en perfect met de shuttle naar schiphol (en terug)

Alles eigenlijk

Geen.

De Gekroonde Valk BV

Simpele en effectieve werkmethodiek om uw auto veilig en snel tijdelijk gestald te krijgen.

snelle actie.

Roald

Goede parkeerplaatsen en vriendelijke personeel

Klantgericht en vriendelijk

Onduidelijk voor mij waarom ik mijn autosleutel moest inleveren. Ook niet duidelijk op website

Ulli

Goed geregeld allemaal

Makkelijk, fijne transfer. Ook geen probleem alsmede tijden wat afwijken van de reservering

Op de terugreis stond de taxi op een andere punt dan afgesproken. Dat was jammer, daardoor stonden we 20 minuten voor niets te wachten

Aarts

Eenvoudige bereikbaarheid, 24/7, vanaf Schiphol.

Veilige en beschermde omgeving voor de auto.

Geen verbeterpunten.

Sandra

Leek ok, maar helaas flink bedonderd...
Leek ok, maar helaas flink bedonderd...
Voucher met reservering direct ontvangen. Echter nooit een tweede mail. Bij contact klantenservice is er 'iets fout gegaan' en is de reservering geannuleerd. Echter is er ook nog geen geld terug retour.
Parkeerplek opnieuw boeken kost meer dan 2x zoveel...
Medewerker zegt er niets aan te kunnen doen en verlaat zonder verder te reageren eenzijdig het gesprek via chat.
Telefoonnummers zijn niet in gebruik, wordt niet opgenomen of hebben een volle mailbox.
Ook via mail geen reactie.

Zorg dat het werkt, en als dat niet het geval is neem jullie verantwoordelijkheid

Noes

Ten eerste een andere aankomsttijd gekregen in de mail dan wat we hadden gekozen. De hele week geprobeerd contact te krijgen, van alle nummers nam er maar één op die ons verwees naar whatsapp en die... Ten eerste een andere aankomsttijd gekregen in de mail dan wat we hadden gekozen. De hele week geprobeerd contact te krijgen, van alle nummers nam er maar één op die ons verwees naar whatsapp en die verwees ons weer terug. Zowel via mail als telefoon geporteerd de begintijd te veranderen. Vervolgens wordt er gezegd dat we het noodnummer moeten bellen voor aankomsttijd op de dag van vertrek. Bij aankomst blijkbaar een verkeerd adres doorgekregen. Na bellen konden we wel naar het goede adres. Worden we weggestuurd omdat de tijd niet overeenkomt. Geen andere keus dan duur parkeren bij het vliegveld zelf om alsnog de vlucht te halen.
Kortom, slecht contact, slechte service.

Reservering was makkelijk gemaakt.

- Andere aankomsttijd gekregen dan we hadden ingevuld.
- Geen contact te krijgen over het wijzigen van de aankomsttijd.
- Uiteindelijk soort van uitleg dat we de aankomsttijd moesten...
- Andere aankomsttijd gekregen dan we hadden ingevuld.
- Geen contact te krijgen over het wijzigen van de aankomsttijd.
- Uiteindelijk soort van uitleg dat we de aankomsttijd moesten wijzigen door noodnummer te bellen op dag van vertrek.
- Weggestuurd worden omdat we eerder aankwamen zonder verdere hulp.