Parkcare

Snelle verwerking

Nvt

Hasebos

Vriendelijk personeel.

Vriendelijke personeel, goede parkeerplekken, shuttlebus prima en snel bij t vliegveld.

Zou t zo niet weten

F Vd Boogaard

Snelle curves

De Gies

Parkeergelegenheid is uitstekend

Ruime parkeergelegenheid en dicht bij de luchthaven.

er ligt nog heel veel rommel tussen de voertuigen. Misschien het plaatsen van meer prullenbakken?

Rinuslandstra@live.nl

Uitstekende service voor de reis en terugkeer de helft goedkoper dan lang parkeren ik kom in September gaarne terug.

Ik heb het als uitstekend ervaren

Bevestiging reservering in het hotel halen voor de shuttle was mij niet bekend

Gerard Goldschmidt

De incheck verliep even moeilijk door verkeert overnemen van de mondelinge gegevens, na terug komst gebeld en na zo’n kwartier kwam de chauffeur ons ophalen, dit duurde voor ons die net een lange... De incheck verliep even moeilijk door verkeert overnemen van de mondelinge gegevens, na terug komst gebeld en na zo’n kwartier kwam de chauffeur ons ophalen, dit duurde voor ons die net een lange vlucht hadden gehad te lang.
Misschien is het mogelijk de vlucht gegevens te combineren met het vervoer aanbod ?

De grote van de bus en koffer opslag

Ophaal activiteit eventueel combineren met vlucht gegevens zodat men niet te lang hoeft te wachten.

Anita

Dichtbij vluchthaven, ruime plekken, gemakkelijk op en af rijden!

Dichtbij vluchthaven

K

Goed geregeld

Gebruiksgemak

Elmar Boersma

Fantastische service, snel opgehaald van t vliegveld

Dichtbij en snel opgehaald

Top

Berny Janssen

Mijn ervaring is dat je makkelijk kunt reserveren en de poort gaat open als je ervoor staat met je auto, kei makkelijk. Parkeren is ook geen probleem, lekkere brede parkeerplaats. Ophalen van je... Mijn ervaring is dat je makkelijk kunt reserveren en de poort gaat open als je ervoor staat met je auto, kei makkelijk. Parkeren is ook geen probleem, lekkere brede parkeerplaats. Ophalen van je bolide is ook geen punt, je scant de code van je telefoon bij de looppoort en je bent binnen. Daarna eruit rijden, ook daar gaat de poort vanzelf open, echt super.

Alles

Niets