Parkcare

Gerard de Haan

Zeer goed

ging snel en makkelijk

Spomenka Lucic

Precies zoals je verwacht. Alles ging soepel en zonder problemen.

Makkelijk bereikbaar. Afgesloten.

balemans/I@E

Bij wegrijden bleef slagboom gesloten, kaartje geprobeerd, moest
Bij wegrijden bleef slagboom gesloten, kaartje geprobeerd, moest
1137 euro betalen, dubbel dus, gebeld, man vroeg naar reserveringsnummer, dat had ik niet zo nel bij de hand, ging kenteken zoeken en toen ging de boom openen.

er was nog kort bij de uitgang plek

duur, het mag wel 35% goedkoper

Frank

Gereserveerd voor parkeren warbij stond Inclusief wassen Bronze. Maar het is niet gedaan en garagehouder gaf aan dat het niet doorgegeven is door Parkcare. Parkcare verwees me door naar hun... Gereserveerd voor parkeren warbij stond Inclusief wassen Bronze. Maar het is niet gedaan en garagehouder gaf aan dat het niet doorgegeven is door Parkcare. Parkcare verwees me door naar hun onderliggende tussenpersoon ipv zelf verantwoordelijkheid te nemen. Onderliggende tussenpersoon (ParkVia) zegt dat het er niet bij hoort ondanks dat duidelijk als product is aangeboden Inclusief wasservice Bronze. En reageert verder niet meer. Veel kastje naar de muur en niemand die ervoor zorgt dat wat je op de website koopt ook daadwerkelijk klopt. Ik heb gereserveerd bij Parkcare en betaald aan hen, maar zij schuiven het af en lossen het niet op. Afrader!

het lijkt een goed overzicht te geven van alle aanbiedingen. Behalve dan dat die info die er staat niet kan kloppen en je nergens op terug kunt vallen als er niets klopt.

Neem de verantwoordelijkheid voor de info op de site, en als iets mis gaat regel dan zelf een oplossing en communicatie met jullie onderliggende technische partner.

M. Lamers

NIET DOEN !!! Goedkoop is duurkoop !
NIET DOEN !!! Goedkoop is duurkoop !
Geboekt bij Parkcare voor de dag erna parkeren in Eindhoven. maar geen bevestiging per mail ontvangen. Vervolgens verzand in een kluwen van app, mail, chat, waarbij er werd aangegeven dat ik niet bij Parkcare had geboekt, maar via Parkvia (niet dus....). Wederom hele circus bij Parkvia. Omdat ik geen risico wilde lopen uiteindelijk probleemloos via een paar klikken alsnog een parkeerplaats geboekt via Parkos. Laat in de avond verschijnt opeens alsnog een reserveringsbevestiging. Te laat... Ben benieuwd of ik het geld terug krijg.

bereikbaarheid per telefoon.
Totaal onduidelijk of je nu boekt via Parkcare of Parkvia en de medewerkers weten het zelf ook niet en sturen je van het kastje naar de muur

Anne-Meijke

Fantastisch!

Dichtbij het vliegveld, op loopafstand

Prijzig

Peter Snoeijer

Prima, zoals omschreven

Eenvoudig boeken

Factuur per mail

Ilhanklusbedrijf

Top service snel en netjes

HG van Leeuwen

Helemaal top, prijs is prima, snelle transfer, zowel heen als terug, makkelijk reserveren 👍🏻😀

transfer naar schiphol, het parkeer tarief

Albert bruurmijn

Zeer goed parkeren makkelijk en dicht bij super

Dicht bij 5 min lopen