Parkcare

Ik ben niet zeker of ik er nog gebruikt van zal maken.

Weet niet.

Mijn wagen was in zeer nette toestand bij het achterlaten maar bij het ophalen was de wagen vol stof en er was ook vogelpoep op het dak dus mijn bedenkingen zijn stond de wagen wel degelijk binnen... Mijn wagen was in zeer nette toestand bij het achterlaten maar bij het ophalen was de wagen vol stof en er was ook vogelpoep op het dak dus mijn bedenkingen zijn stond de wagen wel degelijk binnen ???? .Bij het ophalen was de man niet vriendelijk.

Lukas

So good, easy for everybody

Garage, Bus

Less price

Eric Bongers

Snel en correct geholpen

Dichtbij het vliegveld.

Marijke

Snel geholpen, geen overbodige admin. Auto stond op afgesproken tijd weer netjes klaar.

Hele snelle en correcte afhandeling

Beter Engels spreken

Oskar

Parkcare weigert schade te vergoeden. Wij hebben bij ParkCare een parkeerdienst geboekt in Dusseldorf. Het betrof het parkeren bij een vliegveld. Tijdens de vakantie is onze auto verkeerd geparkeerd... Parkcare weigert schade te vergoeden. Wij hebben bij ParkCare een parkeerdienst geboekt in Dusseldorf. Het betrof het parkeren bij een vliegveld. Tijdens de vakantie is onze auto verkeerd geparkeerd door ParkCare en daardoor hebben wij een boete gekregen. Parkcare weigert deze boete te vergoeden. Ze reageren niet eens op e-mail en WhatsApp.

Geen.

Schade vergoeden. Klachten in behandeling nemen. Reageren op e-mail.

Neijts

Snel en dichtbij

Heel dicht bij het vliegveld

Tarief aanpassen, betaalde 30€ en toen ik de auto bracht heette het ‘kost 60€ en komt omdat tarief niet correct vermeld staat’ vind dit misleidend. Op mijn suggestie dit aan te passen kreeg ik een... Tarief aanpassen, betaalde 30€ en toen ik de auto bracht heette het ‘kost 60€ en komt omdat tarief niet correct vermeld staat’ vind dit misleidend. Op mijn suggestie dit aan te passen kreeg ik een onduidelijk antwoord. Ik vind dit niet business ethical en niet klantvriendelijk.

Dominik

Super

Great place. Fast and without any problem.

Nothing

Goed, vlot , berekbaar

Snelheid van reageren

Prijs is iets te hoog

Gerda jennis

Zeer goed geregeld het was een beetje zoeken maar uiteindelijk stonden er 6 ral auto's voor de poort en is de taxi ons voor gereden om ons naar een andere parking te begeleiden de opikdienst was... Zeer goed geregeld het was een beetje zoeken maar uiteindelijk stonden er 6 ral auto's voor de poort en is de taxi ons voor gereden om ons naar een andere parking te begeleiden de opikdienst was ook zeer goed geregeld E hebben langer op de valuezen moeten wAchten in de luchthavencharleroi dan dat we al terug met de taxi aan onze auto waren merci team
Grtn gerda jennis
En tot de volgende vlucht

Vlotte dienst

Misschien de Nederlandse taal