Parkcare

Aug

Alles top geregeld geen problemen gehad en een goede prijs

Alles goed geregeld

Slagboom ging niet open bij aankomst even gebeld en was geregeld

Leo Sinibaldi

Way back not easy

When we arrived to park the car, the bus stopped for 20' at another parking with no advice. If you don't speak german you will encounter issues, it was requested to send sms (no wa) to the driver to... When we arrived to park the car, the bus stopped for 20' at another parking with no advice. If you don't speak german you will encounter issues, it was requested to send sms (no wa) to the driver to get picked up at the airport, or can wait forever. This is was not recommended in the booking. We have been waiting for an hour

Lether

Perfect geregeld. Dicht bij vliegveld, vriendelijke mensen en snelle afhandeling.

Dichtbij vliegveld, probleemloze afhandeling

Vermelden dat het nog wel een stukje looen is naar vliegveld.

Danny jansen

Geweldig! Snel en vriendelijk! Erg goed geregeld👍

Bereikbaarheid

Geen idee

De Leo Vincenzo

Alles vlot gegaan,met de reservatie tot parkeren, van parkeren met de shutle tot vlieghaven ,bij terugkomst zonder probleem weer het zelfde tot parking,mijn wagen stond klaar te plaatse om te... Alles vlot gegaan,met de reservatie tot parkeren, van parkeren met de shutle tot vlieghaven ,bij terugkomst zonder probleem weer het zelfde tot parking,mijn wagen stond klaar te plaatse om te vertrekken ,goede service ,ga zeker weer reserveren voor de volgende keer

Zeer vriendelijke en behulpzame personeel

Ik zou het niet weten

Yuce

Niet zo blij ! Eerst gebeld voor de aankomst 20 minutes van de voor, op de parking plaats moest nog een keer bellen en nog 20 minutes wachten. Chauffeur niet vriendelijk!!!!
Terug moest ook...
Terug moest ook lang wachten,30 minutes. Toen ik op de parkeerplaats kwam zie mijn auto niet meer op de parkeerplaats, zijn hebben mijn auto verplaatst naar een anderen plaats. Prima maar hoe hebben jullie dat gedaan zonder sleutel ???
Mijn bmw geeft aandrijving storing sinds die tijd !!! Wat heb je gedaan met mijn auto !!!!!!
Ik zou nooit meer bij jullie reserveren!!!! Dat kan toch niet auto verplaatsen zonder sleutel!!!

Alles

Johanna

Snel en makkelijk parkeren

Snel in en uitrijden

Patrick

Parkeren op dusseldorf Hive park leek een voordelige keuze. VOlgens parkcare is de boeking standaard voor 2 personen. Bij hive park aangekomen blijkt dat je toch even 10 euro moet bijbetalen voor de... Parkeren op dusseldorf Hive park leek een voordelige keuze. VOlgens parkcare is de boeking standaard voor 2 personen. Bij hive park aangekomen blijkt dat je toch even 10 euro moet bijbetalen voor de 2e persoon. Daarnaast word je ineens verrast met een nachttarief, waarvoor je ook nog eens 20 euro moet bijbetalen.
Als klap op de vuurpijl: Volgens parkcare moet je de tijd van landen teruggeven en je vluchtnummer. Nu bleek dat onze vlucht een uur vertraging had. Het eerste wat we best lomp te horen kregen. Jullie zijn te laat, je moet de tijd doorgeven dat je verwacht hier te staan. Gezien de ervaring op de heenreis verwachtte ik al extra te moeten betalen, maar dat was gelukkig nog net niet het geval.

Eenvoudige manier van parkeerplaats zoeken

Juiste informatie weergeven

Hanan Ben Malik